DERBİLERDE GÜLEN OLMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DERBİLERDE GÜLEN OLMADI


 

BAL’da bu hafta 4 Mersin ekibi bir biriyle karşılaştı. Derbilerde gülen olmadı.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’ncü bölge 1’nci grupta 4 Mersin ekibi bir biriyle karşılaştı. Oynanan 2 derbi maçında gülen taraf olmazken çıkan sonuçlar en çok maç fazlası ile lider olan Adana 1954 Futbol kulübüne yaradı. Lider Silifke Belediyespor Erdemli’de 1 puanla dönerken sezonun büyük hayal kırıklığı yaratan Mersin 33 FK takımı kendi sahasında berabere kalarak ligde işini iyiden iyi zorlaştırdı.

 

LİDER KAYIP

Ligin 3’ncü haftasında liderlik koltuğunu devralan Silifke Belediyespor ligin 6’nci haftada 1 maç fazlası olan Adana ekibine  koltuğunu kaptırdı. Erdemli’de oynanan derbi maçında Erdemli Belediyespor ile Silifke Belediyespor karşı karşıya geldi.Çekişmeli geçen maçta karşılıklı atılan 1’er golle maç 1-1 bitti. 1 puanla Silifke’ye dönen Silifke Belediyespor 3 puan alamadığı için liderlikten oldu. Silifke ekibi hafta sonu Niğde Belediyespor ile oynayacak.

Lige şampiyonluk parolası ile çıkan Erdemli Belediyespor’da umduğunu bulmayan ekiplerden. Umutlu çıktığı derbi maçında Silifke ile 1-1 berabere kalarak zirveye yaklaşma şansını kaçırdı.9 puanda kalan Erdemli ekibi lider Adana 1954’ün 6 puan gerisine düştü. Erdemli Belediyespor hafta sonu İdman Yurdu 1925 takımına konuk olacak.

 

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Büyük bir bütçe ve büyük umutlarla girilen ligde umduğunu bulmayan Mersin 33 FK 6 haftada topladığı 6 puan ile şampiyonluğun çok uzağında kaldı. Sahasın da İdman Yurdu 1925 takımını konuk eden Mersin FK maça çok hızlı başladı. Sayısız gol pozisyonu üretmesine rağmen maçı koparacak golü atamayınca konuk ekip İdman Yurdu 1925 bulduğu en pozisyonda golü atarak 1-0 öne geçti.

Mütevazi bir kadroya sahip olan Kırmızı Lacivertli ekip  kalesini iyi savunamayınca golü kalesinde gördü 1-1. Mersin’de oynanan 2’nci derbi maçında da kazanan çıkmayınca puanlar paylaşıldı. Mersin FK’de büyük hayal kırıklığının yanı sıra şampiyonluk şansını da azaltmaları moralleri iyiden iyi bozdu. İdman Yurdu 1925 ise daha çok kaçan 3 puana üzüldü. İdman Yurdu 1925 hafta sonu Erdemli Belediyespor’u ağırlayacak. Mersin FK’nin konuğu ise Düziçispor olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA