KADIN ÜRETÝCÝ PAZARI KAFTANCIOÐLU’NU AÐIRLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADIN ÜRETÝCÝ PAZARI KAFTANCIOÐLU’NU AÐIRLADI


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi Kadýn Üretici Pazarlarý, çok farklý konuklarý aðýrlamaya devam ediyor.  Siyasi alanda Türkiye’nin en güçlü kadýnlarý arasýnda gösterilen Cumhuriyet Halk Partisi Ýstanbul Ýl Baþkaný Canan Kaftancýoðlu, Kadýn Üretici Pazarýna ziyaret ederek üreticilerle ve alýþveriþ yapan vatandaþlarla sohbet etti. Kaftancýoðlu’na eþlik eden Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, pazarýn kuruluþ öyküsü, çalýþma prensipleri ve giderek büyümesi ile ilgili bilgiler verdi.

Kadýnlar, yoðun ilgi gösterdiði Kaftancýoðlu’na çeþitli hediyeler vererek bol bol da fotoðraf çektirdiler. Kaftancýoðlu, kahvaltýsýný da Kadýn Üretici Pazarýnýn nefis yiyecekleri ile yaptý.

 

“BU PAZAR KADINLARIMIZA FIRSAT VERÝLDÝÐÝNDE NE KADAR BÜYÜK ÝÞLER BAÞARABÝLECEKLERÝNÝ EN GÜZEL ÞEKÝLDE ÝSPATLAMAKTADIR”

Mezitli’de gördüðü tablodan çok etkilendiðini dile getiren CHP Ýstanbul Ýl Baþkaný Kaftancýoðlu, “Mezitli Belediye Baþkanýmýz Neþet Tarhan’la birlikte çok özel bir yerde kahvaltý yapma ve alýþveriþ yapma imkaný yakaladým. Mezitli Belediyesi Kadýn Üretici Pazarýnýn ne denli büyük iþler baþardýðýný Ýstanbul’dan da duyuyor ve mutlulukla takip ediyordum. Bu pazar biz kadýnlar için son derece önemli. Kendilerine fýrsat verildiðinde ne kadar büyük iþler baþarabileceklerini en güzel þekilde ispatlamaktadýr. Bu pazarda emeðine sahip çýkan, üretmeye devam eden tüm kadýnlarýmýza bir kez daha teþekkür etmek istiyorum. Kadýnlarýmýza bu olanaðý saðlayan Mezitli Belediye Baþkanýmýz Neþet Tarhan’a da ayrýca teþekkür etmek istiyorum. Burada çok özel anlara tanýklýk ettim. Beni mutlu ettiler. Bir kez daha güçsüz kadýn olmadýðýný aslýnda sistemin güçsüzleþtirdiði kadýn olduðunu gördüm. Sayýn Neþet Tarhan, kadýnýn güçlendirilmesi konusunda baþka kadýnlara ve diðer belediyelere rol model olmayý baþarmýþtýr. Tüm belediyelerin bu þekilde kadýnlarý daha güçlendirecek çalýþmalar yapmasýný diliyorum” ifadelerini kullandý.

 

“KADINLARIMIZIN YAKALADIÐI BAÞARI VE ÖZGÜVENÝ DAHA GENÝÞ KÝTLELERE YAYMAK ASIL HEDEFÝMÝZ OLMALIDIR”

Kadýnlar için rol modellerden birisi olan Canan Kaftancýoðlu’nu Kadýn Üretici Pazarýnda aðýrlamaktan mutlu olduðunu ifade eden Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, “Kadýn Üretici Pazarlarýmýzda çok güzel iþler yapan, hayallerini gerçekleþtiren kadýnlarýmýzý, son derece baþarýlý baþka bir kadýn arkadaþýmýzla, Sayýn Canan Kaftancýoðlu ile bir araya getirmiþ olmaktan dolayý mutluyuz. Mezitli’de artýk daha farklý hayaller kurmaya baþlayan kadýnlarýmýzýn yakaladýðý baþarý ve özgüveni daha geniþ kitlelere yaymak asýl hedefimiz olmalýdýr. Mezitli’de aðýrladýðýmýz misafirlerimiz bu felsefemizi daha farklý yerlerdeki kadýnlara ulaþtýrabilmemiz için aracýlýk etmekteler. Sayýn Kaftancýoðlu, kadýnlarýmýzýn sesini ve dayanýþma mesajlarýný gittiði her yere taþýyacaktýr. Sayýn Kaftancýoðlu’na gösterdiði sýcak ilgi ve duyarlý yaklaþýmý nedeniyle tüm kadýnlarýmýz adýna teþekkürlerimi sunarým” diye konuþtu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA