MERSİN İŞ DÜNYASINDAN MHP’YE; “HASSAS DEĞERLERİMİZİ KULLANMAYALIM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN İŞ DÜNYASINDAN MHP’YE; “HASSAS DEĞERLERİMİZİ KULLANMAYALIM”


 

Haber Merkezi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin, Adana ve Gaziantep milletvekilleri, “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” Programı kapsamında, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Darıcı, Çetin Kanar, Nedim İkanç ve Meclis Üyesi Mustafa Kabadayı’nın konuk ettiği vekiller, iş dünyasının beklentilerini ve taleplerini dinledi.

 

MTSO’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Görüşmede MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan özellikle birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Mersin’in ne istediğini, ne beklediğini tüm partilerin iyi bildiğini kaydeden Kızıltan, “Biz bu isteklerimizin yerine gelmesi için tüm partilerin el ele verip kent için çalışmasını, şehrimizi kalkındırmasını bekliyoruz. Artık belediye meclislerinde uyum sağlandığını ve Mersin için ortak çalışmalar yapıldığını görmek istiyoruz” dedi.

“İkinci olarak hassas değerlerimizi kullanmayalım, kullandırmayalım” diyen Kızıltan, ekonomi adına ise ülke kaynaklarının israf edilmemesini beklediklerini söyledi. Çukurova’nın birlikte hareket etmesi halinde Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi havzası olabileceğine işaret eden Kızıltan, ortak stratejik ve kalkınma planı yapılması gerekliliğini belirtip, Mersin’e ikinci ana konteyner limanı yapılmasını istediklerini bir kez daha hatırlattı.

Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Darıcı ulaşım altyapısındaki sorunlara değinirken Çetin Kanar, eğitim sistemindeki hatalar nedeniyle ara eleman bulunması noktasında yaşanan sıkıntıları anlattı. Nedim İkanç ise vergisel düzenlemelerde ve vergi barışları nedeniyle yaşanan sorunlara değindi.

MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek, Olcay Kılavuz, Adana Milletvekilleri Ayşe Sibel Ersoy, Muharrem Varlı ve Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan ile partililerin katıldığı görüşme, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA