“MERSİN KONUSUNDA ERDOĞAN’I KANDIRMIŞLAR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MERSİN KONUSUNDA ERDOĞAN’I KANDIRMIŞLAR”


 

Can Ataklı, danışmanlarının Erdoğan’ı CHP’nin Mersin mitingi konusunda kandırdığını, alanın dolmadığını söylediğini iddia etti.

Haber Merkezi

 

Korkusuz gazetesi yazarı gazeteci Can Ataklı, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanları tarafından yine kandırıldığını dile getirdi.

Erdoğan'ın Siirt'te yaptığı miting sırasındaki "Bugün Mersin’deydi. Mersin’de bu kadar kalabalık toplayamadı. Mersin’i bu kadar dolduramadılar. İşte bak burası Siirt. ‘Daha büyük meydan verilse orayı doldururduk’ diyor. Sen ilk önce orayı doldur. Resmi rakamlar elimizde" konuşmasına atıfta bulunan Ataklı, "Danışmanları yine kandırmışlar Erdoğan’ı" dedi.

Bu konuda görevin Mersin Valiliği'ne verildiğini, valiliğin 21 bin 500 kişi katıldı açıklaması yaptığını belirten Ataklı, "Oysa göz var izan var. Vatandaş, Mersin’in en büyük alanı bir baştan bir başa dolmuş, yollar taşmış, millet meydana çıkan yolları bile tamamen doldurmuş. Erdoğan’ın kandırıldığının kanıtı ne biliyor musunuz? Dünkü saray gazetelerine ve televizyonlarına bakın, birinde bile Mersin mitingi yoktu. Haber ve fotoğraf koysalar foya ortaya çıkacak tabii. Hiç görmemek en iyisi" ifadesini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA