MERSİN İLK 3’TE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN İLK 3’TE


 

Mersinliler aşıya güvenip rehavete kapılırken, vakalar artmaya devam ediyor. Geçen hafta Mersin vaka yoğunluğu en çok artan 10 il arasında yer alırken, bu hafta ilk 3’e girdi.

Hediye EROĞLU

 

Birinci dozda yüzde 84, ikinci dozda yüzde 80,2 aşılanma oranını yakalayarak ‘mavi iller’ kategorisine giren Mersin’de, aşıya güvenen vatandaşlar maske-mesafe-hijyen kuralını unuttu, Covid-19 vakaları beklenmedik oranda arttı. Mersin, 13-19 Kasım arasında en çok vaka artışı olan 10 il arasında yer alırken, yeni haftada da ilk 10’daki yeri değişmedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 20-26 Kasım tarihleri arasında 100 bin kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısının yer aldığı insidans haritasını paylaştı. Haritaya göre son 1 haftada en çok artış olan ilk üç il Osmaniye, Adana ve Mersin oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “20-26 Kasım arasında 100 bin kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık insidans haritasında. 20-26 Kasım arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Osmaniye, Adana, Mersin, Hatay, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Burdur, Bilecik ve Edirne” ifadelerini kullandı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA