TİY’DE PAROLA: MUTLAK GALİBİYET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE PAROLA: MUTLAK GALİBİYET


 

Kötü gidişata ‘dur’ demek isteyen Tarsus İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Birol Erol, futbolcularla toplantı yaparak, diğer haftalar için sıralama bakımından mutlak kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, pazar günü deplasmanda oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasının hazırlıklarına sürdürüyor.

Teknik Direktör Birol Erol yönetiminde çalışmalarını sürdüren Sarı Lacivertliler, kötü gidişata ‘dur’ demek istiyor.

Hazırlıkları yapılan taktik çalışmasının ardından tamamlayan takımda, antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan Birol Erol, Amedspor karşılamasının önemine dikkat çekti ve diğer haftalar için sıralama bakımından mutlak kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Cumartesi sabahı Diyarbakır'a hareket edecek olan takımımızda  5 eksik bulunuyor.

Azad Filiz kart cezalısı olması sebebiyle ve şiddetli gribal enfeksiyon geçiren Hüseyin Çolak  kadroda yer almadı. Daha önce sakatlıkları bulunan Aytaç Öden, Muharrem Doğan ve Uğur Arslan Kuru da kadroda yer almayan diğer isimler oldular.

Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık’ın istifası ile 3 hafta üst üste galibiyet elde eden ancak geçen hafta evinde ağırladığı Rize temsilcisi Pazarspor’a 1- 0 mağlup olarak, yine kara günler görmeye başlayan Sarı Lacivertliler, Amed Sportif Faaliyetler ile Pazar günü saat 13.00’da Yeni Diyarbakir  stadyumunda oynanacak.

TİY bu maça gelene kadar 14 maçta 18 puan toplayarak 11’inci sırada yer alırken, ev sahibi ekip ise 13 karşılaşmada 21 puanla 4’ncü sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA