CHP’Lİ AĞBABA MERSİN ESNAFINI DİNLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ AĞBABA MERSİN ESNAFINI DİNLEDİ


 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, esnaf önlemler paketini Başkan Dinçer’le paylaştı.

Haber Merkezi

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret ederek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın (Cumartesi) Mersin’de yapacağı mitinge davet etti ve partinin  Esnaf Önlemler Paketi ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, beraberinde bulunan Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve bir grup partili ile birlikte Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine gerçekleştirdiği ziyarette, Birlik Başkanı Talat Dinçer ve oda başkanları tarafından karşılandı. Veli Ağbaba, Başkan Dinçer ve oda başkanlarını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın (cumartesi) Mersin’de gerçekleştireceği mitinge davet etti. Ziyaretinde esnaf ve onların örgütlü kuruluşlarına büyük önem verdiklerini ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla esnaf teşkilatlarını ziyaret ederek sorun ve beklentilerini yerinde tespit ettiklerini ifade eden Ağbaba, Partinin Esnaf Önlemler Paketi ile ilgili bilgi paylaşımı yaptı.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ülkemizde her krizin faturasının esnafa çıktığını kaydeden Başkan Dinçer, “Covid 19 salgının en büyük sıkıntısını yaşayan ve hala salgının etkisinden çıkamayan esnafımız, şimdi de artan döviz kurlarının acısını yaşıyor. Esnaf artan döviz kurları ile birlikte sattığı malı yerine koyamıyor. Yükümüz esnaf olarak çok ağır. Genel Başkan ve sizler yarın yapacağınız mitinginizde esnafımızın sorun ve sıkıntılarımızı tüm halkımıza ulaştırmalarını ümit ediyoruz” dedi.

Ziyarette Birlik yönetim kurul üyesi Nihat Dağdelen, Disiplin Kurulu üyesi Doğan Gündüz, Mersin Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Kabaali, Pazarcılar Odası Başkanı İzzet Mireş, Kasaplar Odası Başkanı Erdal Pekmez, Emlakçılar Odası Başkanı Sinan Canpolat, Camcılar Odası Başkanı Mehmet Torun, Bakkallar Odası Başkanı Eşref Tombak, Mersin Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan ile Tesisatçılar Odası Başkanı Hasan Çokgün hazır bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA