MERSÝN-ERDEMLÝ OSB’NÝN KURULUÞ PROTOKOLÜ ÝMZALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSÝN-ERDEMLÝ OSB’NÝN KURULUÞ PROTOKOLÜ ÝMZALANDI


 

Haber Merkezi

 

Yer seçimi iþlemleri kesinleþtirilerek 20.10.2021 tarihinde ‘Kurucu Ortaklar Protokolü’ imzalanan Mersin-Erdemli Organize Sanayi Bölgesi (Mersin-Erdemli-OSB)’nin ‘Kuruluþ Protokolü’ Mersin Valiliðinde düzenlenen törenle imzalandý.

Valilik Makam Toplantý Salonu’ndaki imza törenine Vali Ali Ýhsan Su, Erdemli Kaymakamý Avni Kula, Erdemli Belediye Baþkaný Mükerrem Tollu, Büyükþehir Belediye Baþkanlýðý Daire Baþkanlarý Salim Serdar Gökçek ve Suat Baðrýaçýk, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Orhan Sarý, Sanayi ve Teknoloji Ýl Müdürü Hasan Gül ile müteþebbis heyet üyeleri katýldý.

Ýmza töreninde konuþan Vali Ali Ýhsan Su, daha önce kurucu ortaklarý ve bu ortaklarýn katýlma paylarý belirlenen Erdemli-OSB’nin kuruluþundaki ilk çalýþmalarýn tamamlandýðýný, þimdi ise kuruluþ protokolünün imzalanmasý aþamasýna gelindiðini ifade etti

Erdemli OSB’nin kentimizde kurulan 10. OSB ve geniþleme alaný olduðuna dikkat çeken Vali Su, yeni kurulan OSB’nin ilçeye ve bölgeye önemli katkýlar saðlayacaðýný ifade ederek, Erdemli OSB’nin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayýrlý olmasýný diledi.

Toplantýda daha sonra Erdemli-OSB Kurucu Müteþebbis Heyeti Baþkaný, yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçimle belirlendi.

Vali Ali Ýhsan Su Müteþebbis Heyet Baþkaný; Erdemli Kaymakamý Avni Kula ise Yönetim Kurulu Baþkaný olarak seçildi.

Mersin-Erdemli OSB, Müteþebbis Heyet Baþkan Vekili ile Yönetim ve Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçimiyle devam eden toplantýda, gündem maddeleri karara baðlandý.

Seçimlerin ardýndan Mersin-Erdemli Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluþ protokolü imzalandý.

Vali Su, Erdemli-OSB’nin müteþebbis heyeti ile yönetim ve denetim kurulunda görev alan üyeleri tebrik ederek, çalýþmalarýnda baþarýlar diledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA