SİLAH GERİLİMİ TIRMANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLAH GERİLİMİ TIRMANIYOR


 

Büyükşehir Meclisi’nde ki silah gerilimi tırmanıyor. CHP’li Milletvekili Ali Mahir Başarır, gerilimle ilgili AKP’lileri suçlayarak polisin görevini yapmadığını ileri sürürken, Mersin Valiliği’nden “İftira içerikli provokatif açıklamalar” yanıtı geldi.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 Yılı Kasım ayı Olağan Toplantı Döneminin III. Birleşiminde, CHP ve Cumhur İttifakı mensubu meclis üyeleri arasında yaşanan gerilim sonrası güvenlik görevlisinin silah gösterdiği iddiasıyla başlayan gerilim tırmanıyor.

 

“YAPILAN MİLLET İRADESİNE DARBEDİR”

Olayın üzerinden günler geçmesine rağmen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın bir görüntü paylaşarak, AKP’lileri suçlayarak polisin görevini yapmadığını ileri sürdü.

“Yapılan millet iradesine darbedir” diyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP gençlik kollarının, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’ni basmaya kalkışmalarını sert bir dille eleştirerek şu sözleri dile getirdi: “Akdeniz’in AKP’li Belediye Başkanı organize bir şekilde büyükşehir belediye meclisini basmaya kalkıyor. Polis müdahale etmiyor. Görüntülerde AKP Mezitli İlçe Başkan Yardımcıları var. Millete hakaretler ediyor bu belediye başkanı. Kimse unutmasın! Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız bizim gözbebeğimizdir, Mersin’in gözbebeğidir. Eğer ona hukuksuz bir şekilde organize saldırı yapanlar kimleri, hangi derin güçleri arkasına alırsa alsın karşısında bizi bulur ve ona uzanan elleri kırarız! Yapılan millet iradesine bir darbedir” dedi.

 

“İFTİRA İÇERİKLİ PROVOKATİF AÇIKLAMALAR”

Mersin Valiliği ise konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, “30.11.2021 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı sonrasında meydana gelen olay sırasında görevini hakkaniyetle yapmaya çalışan polislerimize yönelik iftira içerikli provokatif açıklamaları, ilimizde var olan huzur ve güven ortamını bozmaya ve germeye yönelik ithamlardır.

Yaşanan olayda gerçekte mağdur olan Akdeniz Belediye Başkanı olmasına rağmen sanki mağdur o değilmiş gibi göstererek, bunun üzerinden algı operasyonu yapmaya çalıştığı görülmektedir.  Milletvekilinin yargıya intikal etmiş bir konuyu bu derece manipüle etmesi büyük bir talihsizliktir. Valiliğimize ve Emniyet Teşkilatımıza yapılan bu haksız ithamlar bizleri son derece üzmüştür” yanıtı verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA