ÇBK 6’DA 6 YAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK 6’DA 6 YAPTI


 

Haber Merkezi

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) C grubu 6'ncı hafta maçında Polonya temsilcisi Enea Gorzow'u deplasmanda 68-75 yendi ve normal sezonu 6'da 6 yaparak kapattı.

Müsabakaya Kristine Anigwe, Tiffany Hayes, Yvonne Turner,  Esra Ural Topuz ve Shavonte Zellous 5'i ile başlayan Çukurova Basketbol, ilk çeyreği 15-25 önde kapattı. Ev sahibi ekip, ÇBK'nın tutuk bir oyun sergilediği ikinci periyotun bitimine 35 saniye kala durumu 34-35  getirdi ve taraflar soyunma odasına bu skorla gitti. Shavonte Zellous'un 3 sayılık isabetiyle başlayan üçüncü çeyrek de 54-57 tamamlandı. Maçın son 10 dakikasında kontrolü ele alan Çukurova Basketbol, hücum ve savunmadaki etkili oyunuyla rakibini 68-75 mağlup etti. Karşılaşmanın en skorer ismi 36 sayı kaydeden ÇBK'lı Tiffany Hayes oldu.

Maç sonu değerlendirmesinde kupada şampiyonluk hedeflediklerinin altını çizen ÇBK Başantrenörü Olcay Orak, "Gruptan namağlup lider çıkmamız önemliydi. Bunu başardığımız için mutluyuz. Şimdi üst turdaki rakibimizi bekleyeceğiz. Kupayı ülkemize ve kentimize getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz" dedi.

ENEA GORZOW - ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: 68-75

SALON: Hala of AJP (Polonya)

HAKEMLER: Henri Hilke, Andzej Urbanoviç, Viktor Nagy

ENEA GORZOW: Karolina Matkowska, Kseniia Tikhonenko 17, Courtney Hurt 19, Anna Makurat 2, Dominika Owczarzak 11, Katarzyna Dzwigalska 5, Stephanie Jones 14, Julita Michniewicz, Martyna Kurkowiak, Ewelina Smialek,

ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ (ÇBK) MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Kristine Anigwe 12, Tiffany Hayes 36, Yvonne Turner 6,  Esra Ural Topuz 8, Shavonte Zellous 11, Asena Yalçın 2, Fatmanur Karakaş, Sinem Ataş

1'İNCİ PERİYOT: 15-25

İLK YARI: 34-35

3'ÜNCÜ PERİYOT: 54-57


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA