AKTAN’DAN SEÇER’E HİZMET ELEŞTİRİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKTAN’DAN SEÇER’E HİZMET ELEŞTİRİSİ


 

Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ilçesine yeterli hizmet yapmadığı gerekçesiyle eleştirerek “Hizmet sunumda bir tane Aydıncık kelimesi yok” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 Yılı Kasım ayı Olağan Toplantı Döneminin III. Birleşimi, Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Başkan Vahap Seçer’in, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesine rağmen doğrudan gündeme aldığı Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Performans Programı görüşüldü. Program oy birliğiyle kabul edilirken, Büyükşehir’in çalışmaları ile ilgili kısa bir sunum yapıldı.

 

YATIRIM SUNUMUNDA AYDINCIK YOK

Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan sunumda hiç Aydıncık kelimesi geçmediğini ifade ederek Başkan Seçer’i eleştirdi. Aktan, “Sunumunuzda bir tane Aydıncık kelimesi geçmedi. 13 ilçede kaldırım çalışması dediniz Aydıncıkta bir metre kaldırım çalışması yapılmadı. Büyükşehir yasası ile beraber geçmiş dönemde de ben bunu dile getirdim küçük bir otogar yok. Küçük olsun. Ekiplerinizi bu konu ile ilgili çalıştırsanız. Aydıncık’ta artık geçsin sunumunuzun içinde” şeklinde konuştu.

Aydıncık’ın 10 bin nüfus olduğunu ancak alanının çok geniş olduğunu vurgulayan Aktan, “ İlçemizde sıcak asfalt dökülmedi. 5 binlik plandan kurtulalım, arıtmadan da kurtulalım başka bir şey istemiyoruz” dedi.

 

SEÇER: “YER SORUNU VAR”

Aktan’a cevap veren Başkan Seçer ise Bu konuyu, Aydıncıkta yer sorunu olduğunu sizinle konuştuk. Otogar ile ilgili çok küçük bir şey yapılsın dediniz. Konuştuk, Milli Emlak’tan olsun başka türlü olsun bir yer belirleyelim dedik. Bunlar çok küçük rakamlar, hemen yapalım. Ben yapmayalım demedim. Aydıncık’a hiç mi hizmet gitmiyor? 10 bin nüfusunuz var. 200 öğrencimizin eğitim gördüğü eğitim merkezimiz var. Bir şey yapmıyorsunuz deyince üzülürüz. Yolunuzda yapılıyor, bakımınızda yapılıyor. İhtiyaç olan ivedi olan her şey yapılıyo” diye konuştu.

Bürokratlardan Aydıncıkla ilgili 2022 programını Aktan’a vermelerini isteyen Seçer,

“Yanılmıyorsan 3 bin ton asfalttan bahsedildi. Aydıncık’ta bunun içinde var. Zaten oranın en baş sorunu arıtma. Bitti sayılır 5 binlik plan, meclise geliyor. Yapılabileceklerimizi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.  

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA