BAŞKAN BOZDOĞAN “HADDİNİ BİLDİRİRİZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN BOZDOĞAN “HADDİNİ BİLDİRİRİZ”


 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, hakkında yalan yanlış yayınlar ve paylaşımlar yapılmasına ateş püskürerek, söz konusu kişilerle mücadele edeceğini ve bu kapsamda davalar açtığını açıkladı. Bozdoğan, “Karşımızdakiler bizim gibi davranmıyorsa gerekeni yapacağız. Kimse yanlış, yalan siyasetle bize vurmasın, haddini bildiririz” diye konuştu.

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Meclis toplantısında Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, bazı basın yayın organlarında hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giderek kumar oynadığı ve 60 bin dolar kaybettiği yönünde ki haberlere tepki gösteren Bozdoğan, bu tip yayınları yapanları ‘hain’ olarak suçlayarak, söz konusu kişilerin bazılarının FETÖ’den yargılandığını kaydetti. Bozdoğan, “Halka her zaman hesap verebilir olacağıma söz verdim. Eleştirileceğim yanlış varsa kamuoyuyla paylaşırız. Ama karşımızdaki birileri yalan söyleyerek, algı yöntemiyle plan yaparak, küfrü ettirerek eleştirirse haddini de bildiririz elbette. Nasıl bildiririz, mahkemeye veririz. Veya yaptığının yanlışını kendisine ileterek. 33 yıllık meslek hayatımda ismimi gece doktoruna çıkaran şey kumar değildir. Sabahın ilk ışıklarına kadar hasta bakan., muayenehanesi adeta hastaneye dönmüş biri için ülke değiştirip kumar oynamaya gidecek kadar zamanı olduğunu söylemek yalancı gazetecilere yakışandır. İşimi gücümü bıraktım Mersin’e gidip Kıbrıs’a veya yurtdışına gitmediğime dair belge aldım. Hasta bakmaktan, Tarsus belediyesinde çalışmaktan yurtdışına çıkmaya zamanım olmadı. Hasbelkader Gaziler Derneği ile bende Kıbrıs’a gitmiş olsaydım, böyle bir olayın suçlusu olacak, 60 bin doların hesabını Tarsus halkına veremeyecektim. Ben hiçbir zaman kumar oynamadım.

Ama Tarsus Belediyesi ve Tarsus Belediye Başkanını toplum huzurunda küçük düşürmek isteyen bu yüzsüz hainlere gazeteci kılıklı vatan hainlerine sormam gerekiyor. Emniyette ifade üstüne ifade veren ben miyim, siz misiniz? Onurluysanız Tarsus imajını mahvetmeye çalışmak yerine halkın kanını nasıl sömürdüğünüzü açıklar, nasıl hainlikler peşinde koştuğunuzu, kimliklerin kuklası olduğunuzu net şekilde ortaya koyarsınız” dedi.

 

SOSYAL MEDYADAN KÜFRE TEPKİ

Bir meclis üyesinin sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle sosyal medyada kendisi ve ailesine ağır hakaretler yapıldığını söyleyen Başkan Bozdoğan, “Google doktorları, twitter hocaları, müftüleri çıktı. Etik dışı ve zararlı oluşumlar, tertemiz insanları sorgulamayan, kibirli, kıl aldırmayan, kibirli, dertten anlamayan insan durumuna düşürülüyor. Bununla kalınmıyor hakaret ve küfürler yağdırılıyor. Nereye varacağını bilmeden bu tür paylaşım yapan siyasetçiler, yalan ustalığına soyunmayacak.

Ama bazı sosyal medya uzmanları şov yapmaya devam ediyor. Kimse halka yalan ve yanlış bilgiler vermemeli. Uyardım, ‘ucuz hareketlerle Tarsus halkını yanıltmaya devam edilmesin’ dedim.

 

“SİZİ MİLLETVEKİLİ YAPACAK ŞEY TARSUS BELEDİYESİ Mİ?”

Yeri gelince ‘seçilmiş kişiyim’ diyen zatlar, yeri geldiğinde siyasi amaçlarına belediyemizi alet etmekten geri durmuyorlar. Sizi milletvekili yapacak şey Tarsus Belediyesi? Tarsus Belediyesi’nin omuzlarına basıp, yalan- yanlış yaparak mı TBMM’ye gireceksiniz? Yalanlarla 3-5 kişi etkileyebilirsiniz ama Tarsus halkı sizlere inanmayacak kadar zeki ve akıllıdır. Ama yazıktır burada gece gündüz deli gibi çalışan başkan, personel, işçi dünya kadar insan var. Bunların hakkını böyle yemeyin, yedirmeyin. Meclis üyesi arkadaşlarımızın amigo veya mafya babaları gibi kamera yoluyla halkı yanıltması manidar. Çaresizliklerini örtbas etmek için iki belediyeyi birbirine düşürmek, halkın arasına nifak tohumları serperek bir şehri galeyana getirmeye çalışıyorlar” dedi.

 

“ANKARA’DA DAYIM DA YOK, YOLDAŞIMDA”

Ankara’da kimsesinin olmadığını, tek başına ilerlemeye çalıştığını vurgulayan Haluk Bozdoğan, “Ankara’da dayım da yok, yoldaşım da yok. Tek başıma gidiyorum.

Ben bu makama garibanın hakkını savunmak için geldim. Bu emanetin halka geri hizmet olarak dönmesini sağlayacağım dedim. Kimseye yedirmemeyi, kimsenin çalmaması için her türlü gayreti gösterdim. Yalan ustalarına geçit vermeyeceğim. Onlar utanmadan yalan söyledikçe, biz üşenmeden onların yalanlarını su yüzüne çıkarmaya devam edeceğiz. Buradaki meclis üyesi arkadaşlarımızın nerenin Büyükşehir’e nerenin Tarsus Belediyesine ait olduğunu bilmesi gerekir. Bilmiyorsa sıkıntı var demektir.

Sabır acıdır ama meyvesi de çok tatlıdır. Eminim Tarsus olarak bu meyveleri tatmanın zamanı geldi. Daha çok çalışacağız. Gerçek erdem elbette ki insanın kendini beğenmemesi, yaptıklarını yeterli bulmamasıdır.

Aileme, çocuklarımıza bu kadar küfür yazıktır. Şu makamı koruyun. Arkadaşlarımıza karşı tarafla ilgili bir yorum gelmesi halinde silinmesi talimatını veriyorum. Ama diğer taraftan kokuşmuş siyasetçilerin hangi gazeteci ile ne yaptığının hepsini biliyor, gazetecilerin yaptığını görüyorum.

Türkiye’nin mali disiplin açısından başta gelen belediyelerinden biriyiz.

Bu konularla ilgili manevi dava açtım, birine 50 bin TL’lik diğerin ede 5 kuruluşluk, bir daha tekrarlanmaması için. Daha önce de yaptılar aynısını. Karşımızdakiler bizim gibi davranmıyorsa gerekeni yapacağız. Kimse yanlış, yalan siyasetle bize vurmasın” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA