ÇAMSARI, DİŞ HASTANESİ İNŞAATINI ZİYARET ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇAMSARI, DİŞ HASTANESİ İNŞAATINI ZİYARET ETTİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Çiftlikköy Kampüsü içerisinde inşaatı devam eden, yaklaşık 15 bin metrekare alanda 178 üniteli ve son teknolojik cihazlarla donatılacak olan Üniversitemiz Diş Hastanesi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 1 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’ya, Mersin Üniversitesi Genel Sekreteri İsa Değirmenci, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Gümüş, akademik ve idari personel ile inşaatta görevli personel eşlik etti.

İnşaatın tüm birimlerini yetkililerle birlikte gezen Çamsarı, 2022 yılı içerisinde Diş Hastanesi’ni açmayı planladıklarını söyledi. Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, “Hastanemiz Mersin’de iki milyonun üzerinde bir nüfusa, bütün birimleri ve uzmanlarıyla hizmet edecek bir hastane olacak. Çocuk diş hastalıkları ve cerrahisi gibi Mersin’de eksik olan branşlar da hastanemizde hizmet verecek. Sağlık vadisi diye adlandırdığımız bu bölgede Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi bir arada olacak. Hastane kadromuzu daha da zenginleştirip, cihazları ve birimleriyle de tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. İnşaatın gezilmesinin ardından, Diş Hastanesi’ne Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ve beraberindeki heyet ile birlikte Türk Bayrağı asıldı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA