GENÇ OFİS ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇ OFİS ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNDE


 

Haber merkezi

 

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Üniversite ve Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde hem öğrencilerin hem de personelin sosyal ve sportif faaliyetler ile sosyal sorumluluk projelerine daha fazla katılımını sağlamayı amaçlayan "Genç Ofis",Mersin Üniversitesi Çiftlikköy kampüsünde açıldı.

Düzenlenen açılış törenine, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Üniversite Genel Sekreteri İsa Değirmenci ile Üniversite Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Koca, Genç Kızılay gönüllüleri, gençlik liderleri ve öğrenciler katıldı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, açılışını gerçekleştirdikleri Genç Ofis’te gençlerin keyifle vakit geçirmelerini temenni ettiğini dile getirerek, ofisin açılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Konuşmanın ardından gerçekleştirilen kurdele kesimi ile birlikte Genç Ofis açıldı.

Genç Ofisi Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ile birlikte gezen Mersin Valisi Ali İhsan Su, öğrencilerle sohbet etti ve Genç Ofis bahçesinde öğrencilerimiz tarafından seslendirilen müzik dinletisine katıldı.

Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsü Merkezi Kütüphanesi yanında, öğrencilerin hem eğlenebileceği hem de ders çalışabileceği bir ortam sağlayan Genç Ofis’te; bağlama, gitar, İngilizce, keman, satranç eğitimleri verilmesinin yanında, köy okullarına yardım, çevre temizliği gibi faaliyetler de gerçekleştirilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA