ŞAMPİYONLUK KOLAY GELMEYECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYONLUK KOLAY GELMEYECEK


 

Mersin Süper Amatör Taki Bakar Liginde 6 hafta geride kaldı. A ve B grubunda liderler kazanarak yoluna devam etti.

ALİ ŞANLI

 

Temponun arttığı Mersin Süper Amatör Ligde takımlar puan alabilmek için kıyasıya mücadele veriyor. Bir birine yakın denk takımların mücadele etiği maçlarda kimin kazanacağı hiç belli olmuyor. Her iki grupta da liderler zorlansa da maçlarını alarak koltuklarını korudu.

 

LİDER HAVAYA GİRDİ

A grubunun lideri Anamur Belediyespor kazanarak yoluna devam ediyor. Güzel futbolunu galibiyetlerle taçlandırarak emin adımlarla ilerleyen Anamur ekibi ligin 6. Haftasın da Mersin Yolspor’u konuk etti. Maçın mutlak hakimi olan Anamur temsilcisi 90 dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde tuttu. Rakibi Mersin Yolspor’a fazla boş alan bırakmayarak güzel bir oyun sergileyen Anamur Belediyespor karşılaşmayı 3-1 kazanarak liderliğini korudu.

Liderliği seven Anamur Belediyespor hafta sonu BAY geçeceği için dinlenecek. Mersin Yolspor ise Gülnar Belediyespor ile oynaması gerekiyordu. Gülnar Belediyespor ligden çekildiği için Yolspor’da haftayı maç yapmadan geçecek.

 

HOMURLU LİDERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Bu sezonun flaş takımı olan Homurlu 1951 spor lider Anamur Belediyespor’un 1 maç eksiği ile 3 puan gerisinde 2. Sırada bulunuyor. Dar bir kadro ile mücadele etmesine rağmen sergilediği pozitif oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini alan ekip lideri zirvede yalnız bırakmamaya kararlı. Ligin 6’ncı haftasını Gülnar Belediyespor ligden çekildiği için BAY geçerek hanesine 3 puan yazdıran Homurlu hafta sonu oynayacağı Erdemlispor maçına kitlendi. Bu maçı da kayıpsız atlatmak isteyen Homurlu maça 3 puan için çıkacak.

 

TOROSLAR’IN TAKİBİ SÜRÜYOR

5 hafta da 12 puan toplayan Toroslar Belediyespor zirve yarışından kopmayarak şampiyonluk yarışında bende varım diyor. Bu sezon genç bir kadro ile mücadele eden Yeşil Beyazlı ekip haftayı maç yapmadan geçti. Ligin 7. Haftasın da Tarsus deplasmanına gidecek olan Toroslar Belediyespor’u zor bir maç bekliyor. Tarsus’ta Tarsus Belediyespor’a konuk olacak.

B grubu A grubuna göre daha zor geçiyor. Ligde 3 takım K.Milliyespor, Mersin Camspor ve Akdenizgücü aynı puana sahip. B grubunda ki şampiyonluk mücadelesi sezon sonuna kadar süreceğe benziyor.

 

GENÇELERİ İLE FARK YARATIYORLAR

Lider K. Milliyespor yıllardır özen gösterdiği alt yapısının meyvelerini almaya başladı. Genç bir kadroya sahip olan Kırmızı Siyahlı ekip 6. Haftada Karacailyas Veteranlar takımını ağırladı. Yüksek tempoda oynan maçta K. Milliyespor 4-0 gibi net bir skorla maçı kazanmasını bildi. Puanını 13’e çıkaran K.Milliyespor liderliğini 7.haftaya taşıdı. Mütevazi bir kadro ile mücadele eden Karacailyas Veteranlar ise kendi imkanları ile maçlara çıkarak yaşam mücadelesi veriyor.

 

GÜÇLÜ GELİYORLAR

Lider ile aynı puana sahip olan Mersin Camspor haftanın en farklı galibiyetini alarak rakiplerine göz dağı verdi. 6. Haftada Tarsus temsilcisi Tarsusspor’u konuk eden Mavi Beyazlı ekip karşılaşmayı 9-0 kazanarak zirveye ortak oldu. Rahat bir 90 dakika çıkaran Mersin Camspor zayıf rakibi karşısında 9 gol atarak 3 puanın sahibi oldu. Camspor hafta sonu lig 4’ncüsü Çukurova Birlikspor ‘a konuk olacak.

 

ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

İlk haftaları lider geçiren Akdenizgücü liderliği kaptırsa da geri dönmesini bildi. Arpaçsakarlarspor’la karşılaşan Akdenizgücü maçta zorlansa da 2-1 kazanarak zirve inadını sürdürdü. Geçmiş sezonlara göre iyi bir ekip kurarak zirveye oynayan Akdenizgücü şampiyonluk yarışını son haftaya kadar kovalaması bekleniyor. Akdenizgücü 7. Hafta da ligde son sırada olan Mersin Ormanspor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA