TOROSLAR’DA DİP KÖŞE TEMİZLİK ÇALIŞMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DA DİP KÖŞE TEMİZLİK ÇALIŞMASI


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı ortamlar oluşturabilmek için ilçe genelinde genel temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. “Sokakta Temizlik Var” projesi kapsamında 67 mahalle düzenli olarak sırayla baştan aşağı temizleniyor.

Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, rutin temizlik hizmetinin yanında kaldırım ve yol kenarlarındaki yabani otlar biçiliyor, sokaklar süpürülüyor, park ve yeşil alanlar bakımdan geçiyor, boş arsalar temizlenerek görüntü kirliliğinden uzaklaştırılıyor. İhtiyaç duyulan noktalarda eskiyen ve yıpranan çöp konteynerleri de yenileriyle değiştiriliyor.

Ekipler, son olarak Buluklu, Düğdüören, Kaşlı ve Çopurlu Mahallelerinde genel temizlik çalışmasını tamamladı.

 

“HEDEFİMİZ TEMİZ ÇEVRE, TEMİZ TOROSLAR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çevre temizliğinin toplum sağlığı açısından son derece önemli olduğunu belirterek; “Gelecek nesillere daha temiz ve huzurlu bir kent bırakmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra hemşehrilerimizden gelen talepleri de anında değerlendirerek cevap veriyoruz” dedi.

Genel temizlik çalışmasının ilçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerdeki mahallelerde de aralıksız devam ettiğini söyleyen Başkan Yılmaz; “Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ortak çalışması ile mahallelerimizde temizlik, ot biçme ve bakım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Pırıl pırıl bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev başında” ifadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA