PAZARCILAR ODASI YENİ BİNASINA KAVUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PAZARCILAR ODASI YENİ BİNASINA KAVUŞTU


 

Küçük ve kiralık bir binada hizmet vermeye çalışan binlerce üyeye sahip Mersin Pazarcılar Esnaf Odası, yeni hizmet binasına kavuştu. Mersin kent protokolü Pazarcılar Odası hizmet binası açılışında buluştu.

Haber Merkezi

 

Mersin Pazarcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni hizmet binası, düzenlenen görkemli açılış töreni ile üyelerin hizmetine sunuldu.

Hastane Caddesi Merin İş Merkezindeki Pazarcılar Odası hizmet binası açılışına kent protokolü yoğun ilgi gösterdi. Törene; Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan ve Alpay Antmen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mezitli Kaymakamı  Ahmet Erdoğdu, İl Müftüsü Şaban Kondi, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Oda Başkanları Mustafa Köç, Aziz Biricik, Doğan Gündüz, Ayhan Kabaali, Mehmet Yılmaz, İzzet Mireş, Veysel Sarı, Ümit Özkan, Erdal Pekmez, Nihat Dağdelen ile çok sayıda pazarcı esnafının katılım gösterdi.

 

“SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

İl Müftüsü Şaban Kondi’nin okuduğu dua eşliğinde kurdelesi kent protokolünce kesilen açılışta konuşan Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur; sabahın seyrinden, gecenin geç vaktine kadar,  yaz, kış demeden, yağmur, çamur bilmeden, alın teri ve emeği  ile halka hizmeti kendine görev edinmiş, cefakar, vefakar, üretken ve çalışkan pazarcı esnafına söz verdikleri modern hizmet binasına kavuşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Batur şöyle devam etti. “Mersin Pazarcılar Esnaf Odası küçük ve kiralık bir binada hizmet vermeye çalışıyordu. Biz bunu köklü bir tarihi olan odamıza yakıştırmıyor, büyük bir eksiklik ve haksızlık sayıyorduk. Biz büyük bir pazarcı ailesiyiz şiarıyla çıktığımız bu yolda Rabbimizin izni,  pazarcı esnafımızın  desteği ile göreve gelişimizin üçüncü yılında, tapusu odamıza ait olan ve içerisinde başkan, başkan vekilleri, yönetim kurulu , genel sekreterlik gibi tüm birimlerin yer aldığı, çalışma ofisi, geniş bir bekleme salonu, çok fonksiyonlu toplantı/ konferans salonu, mescit, yemekhane gibi birçok detay düşünülerek projelendirilen yeni hizmet binamızı  tamamlayarak  pazarcı esnafımıza hizmetine sunmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran Mersin Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Pazarcılar Federasyonu Başkanımıza, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımıza, Akdeniz Kaymakamımıza, Akdeniz ve Mezitli Belediye Başkanlarımıza ve oda başkanlarımız ile pazarcı esnafımıza sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum”.

 

“EMANETE SAHİP ÇIKILDI”

Daha sonra söz alan Mersin Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karacan da pazarcı esnafına olan büyük emek ve katkılarından dolayı Oda Başkanı Abdulhalim Batur’a teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti. 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer de Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur’un pazarcı esnafının emanetine sahip çıkarak, bu emaneti yücelttiğini ifade etti. Dinçer, “Esnaf ve sanatkarlarımız temeli akıl, ahlak, bilim ve çalışma esaslarını belirleyen bin yılık Ahilik Kültürünün günümüzdeki temsilcileridir. Bugün Oda Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri pazarcı esnafının emanetine en üst seviyede sahip çıkarak, bu modern hizmet binasını temsil ettikleri esnafımıza kazandırdılar. Bu hizmet binamızda Abdulhalim Batur Başkanımızın önderliğinde pazarcı esnafımızın en iyi şekilde temsil edileceğini, pazarcı esnafımızın hak ve menfaatlerinin adalet terazisinden geçilerek korunacağına inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyor, başta oda başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere emeği geçen tüm esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA