SEÇER’DEN ELVAN’A ‘KONUŞAMIYOR’ GÖNDERMESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER’DEN ELVAN’A ‘KONUŞAMIYOR’ GÖNDERMESİ


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı hedef alarak, “Konuşamıyor” diye eleştirdi.

Hediye Eroğlu

 

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Kasım ayı olan genel kurul toplantısı ikinci birleşimi Kongre ve Sergi Sarayında yapıldı.

İdarenin yüzde 10’luk zam teklifine ilişkin yapılan görüşmelerde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer isim vermeden Lütfi Elvan’a “Ülkede maliye, hazine bakanının konuşamaz hale geldi” göndermesi yaptı. Seçilmişlerin konuşamadığını, bürokratların konuştuğunu söyleyen Vahap Seçer, “Ortaya çıkan tablodan bürokrat sorumlu değildir. MESKİ batarsa sorumlusu bürokrat değil benim. Ülke çökerse sorumlusu atama bakanlar, bürokratlar, valiler değil seçilmiş milletvekilleri ve cumhurbaşkanıdır. Bana neden akıl veriyorsunuz, Ankara’ya verin, ‘üst üste bu zamları yapmayın, insanlar çok sıkıntılı, sokağa çıkamıyoruz’ deyin” dedi.

 

“ELVAN KONUŞAMIYOR”

AKP’li Özturhan, Seçer’in, Lütfi Elvan’ın kast ederek, “Konuşamıyor” demesini eleştirirken, seçilmişlere yönelik saygı duymayan tavrına tepki gösterdi.

Başkan Seçer ise insanların kişiliklerine şahsiyetlerine dair her hangi bir beyanatı olmadığın söyleyerek. “Sen sayın bakana övgü dolu sözler söyledin şahsiyeti, kişiliği ile ilgili. Bunun meclis gündemine ne ben ne başka bir arkadaşım getirmedi.Sayın bakanını, her kim olursa şuan ki veya bir başka bakanımız olur. Eğer söz söylemeyecek duruma gelmişse ben vay o ülkenin haline derim. Ben bu vurguyu yapmak istedim. Cumhurbaşkanı ile bakanlık arasında bir görüş farkı var. Açıklamayı bakan yardımcısı yapıyor. Ben oraya atıfta bulunurken Türkiye ekonomisinin geldiği noktadan bahsediyorum. Bir bakan için kişiler üzerinden bir değerlendirmem olmamıştır. Sizin söyleminiz şık olmamıştır. Vesayeti, 15 Temmuz’u, öncesini tarih yazacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA