MESBAŞ’A FATURA TEPKİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESBAŞ’A FATURA TEPKİSİ


 

MESKİ Genel Kurulu’nda söz alan MHP’li meclis üyesi Ahmet Durak Mersin Serbest Bölgesindeki firmaların MESKİ ile alakalı ciddi mağduriyetler yaşandığını ifade ederek aboneliklerin bireysel olmasını istedi.

Hediye Eroğlu

 

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Kasım ayı olan genel kurul toplantısı ikinci birleşimi Kongre ve Sergi Sarayında yapıldı.

Gündem dışı konular bölümünde söz alan MHP’li Meclis üyesi Ahmet Durak Mersin Serbest Bölgesindeki firmaların MESKİ ile alakalı ciddi mağduriyetleri olduğunu söyledi. Su saatlerinin MESKİ personelleri tarafından okutulduğunu ancak faturaların Mersin Serbest Bölge İşletici AŞ (MESBAŞ) tarafından farklı verildiğini anlatan Durak, “Örneğin 16 bin 177 TL’lik fatura, MESBAŞ tarafından 20 bin TL olarak tekrar faturalandırılıyor. MESBAŞ yaklaşık faturaları yüzde 20 dolayında ekleme yapıyor. Bireysel olarak firmaların aboneliklerini sağlayabilirsek çok iyi olacak. Çünkü faturalar personeller çok fazla olduğu için faturalar çok yüklü geliyor. Bireysel abonelik olabilirse iyi olur” dedi.

Durak’a cevap veren Başkan Seçer ise “Kendi yönetimsel sorunları. MESBAŞ’tan yetkililer gelip ziyaret edebilir. Bu konu ile ilgili görüşülebilir” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA