ZORLU HAFTA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZORLU HAFTA


 

Bölgesel Amatör Lig 4’ncü Bölge 1’nci grupta 5’nci hafta karşılaşmaları 1 maçın dışında tamamlandı. Mersin derbisinin yarım kaldığını haftada Erdemli Belediyesi haftayı puansız, İdmanyurdu 1925 ise 1 puanla kapattı.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig 4’ncü Bölge 1’nci grupta 5’nci hafta maçları ilginç maçlara sahne oldu. Ligde Mersin derbisi yarım kaldı. Lider Silifke Belediyespor 1maç eksiği ile averaj ile liderliğini sürdürdü. Haftaya 3’ncü sırada giren Erdemli Belediyespor Adana’dan eli boş dönünce 1 basamak geriledi. İdman Yurdu 1925 ise evinde berabere kalarak puan sıralamasında 6’ncı sırada yer aldı.

 

DERBİ YARIM KALDI

Haftanın maçında Silifke’de Silifke Belediyespor ile Mersin 33 FK karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Silifke Belediyespor oldu. Maçın ilk bölümlerinde net pozisyon üreten Silifke ekibi bir türlü istediği golü bulmadı. Oyuna denge getiren Mersin FK rakip kale önünde etkili olmaya başladı. İlk yarının ortalarında bulduğu gol ile soyunma odasına önde gitti 1-0.

İkinci yarının düdüğü ile rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi Silifke ekibi 47’nci dakikada beraberlik golünü attı 1-1. Bu golden sonra Silifke temsilcisi baskılı oyununu artırdı Mersin FK daha çok kontra atak oynayarak rakip kalede etkili olmaya çalıştı. 90’nıncı dakikaya 1-1 girildi. Hakem karşılaşmaya 10 dakika ekledi ve ne olduysa uzatma dakikalarında oldu.

Ev sahibi Silifke Belediyespor uzatma dakikaların ortasında attığı gol sonrasında saha karıştı. 2-1 öne geçen Silifke Belediyespor oyuncuları ile Mersin 33 FK oyuncuları saha içinde bir birlerine girdi. Tekmelerin hava uçuştuğu maç maçı yöneten hakemlerin içeri girmesi ile maç tatil edildi. Bu maçın kararını TFF’nin vermesi bekleniyor.

 

ERDEMLİ KAYIP

Lig 2’ncisi Adana 1954 FK ile lig 3’ncüsü Erdemli Belediyespor Adana’da karşılaştı. Adana temsilcisinin üstün oynadığı maçta 2 gol çıktı. Ev sahibi karşılaşmayı 2-0 kazanarak 1 maç eksiği olan Silifke Belediyespor ile aynı 12 puan sahip oldu .Erdemli Belediyespor en azından 1 puan hesapları ile gittiği karşılaşmadan puan sız dönmesi moralleri bozdu..

Erdemli ekibi 5 maçta 8 puan toplayarak 4’ncü sırada yer aldı. Erdemli Belediyespor 6’ncı haftada lider Silifke Belediyespor’u konuk edecek.

 

TAM HAZIR DEĞİLLER

Lige kısa süre kala takım kurularak maçlara çıkan İdman Yurdu 1925 iyi oynamasına rağmen maçlarda istediği sonuçları almakta zorlanıyor.Kendi sahasında Sarıçam Kürkçülerspor’u ağırlayan Kırmızı Lacivertli ekip 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayınca 90 dakika 1-1 bitti İyi oynadığı bir karşılaşmada daha 3 puanı elinden kaçıran Mersin İdman Yurdu 1925 1 puanla yetindi. İdman Yurdu 1925 6’ncı haftada Mersin derbisinde Mersin 33 FK ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA