BARO ‘KAMULAŞTIRMA HUKUKU’ SEMİNERİ DÜZENLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BARO ‘KAMULAŞTIRMA HUKUKU’ SEMİNERİ DÜZENLEDİ


 

Haber Merkezi

 

Türkiye Barolar Birliği ve Mersin Barosu işbirliğinde, Kamulaştırma Hukuku konulu meslek için eğitim semineri düzenlendi.

Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir, yönetim kurulu, 302 avukat ve stajyer avukatın katılımıyla Mersin Barosu konferans salonunda gerçekleşen, aynı zamanda Mersin Barosu youtube kanalından ve web sitesinden canlı yayınlanan eğitim seminerinde interaktif katılım sağlandı.

TBB Eğitim Merkezi yönetim kurulu üyesi Av. Şadan Tutumlu’nun moderatörlüğünde, Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Prof. Dr. Etem Saba Özmen ve İstanbul Barosu üyesi Av. Ali Rıza İlgezdi ve İstanbul Barosu üyesi Av. Türkan Aktaş’ın sunumuyla gerçekleşen eğitim seminerinde katılımcılar “Kamulaştırma Hukuku” konusunda bilgilendirildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Baro Başkanı Gazi Özdemir, alanında uzman eğitimcilerin sunumuyla gerçekleşen seminerin, meslektaşlarının bilgilerini güncellemesi adına faydalı olacağını ifade ederek, eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen Türkiye Barolar Birliği’ne,  Baro yönetim kuruluna ve katılım gösteren meslektaşlarına teşekkür etti.

Seminerin sonunda soru-cevap bölümüne geçilerek, katılımcıların soruları yanıtlandı. Baro Başkanı Gazi Özdemir ve yönetim kurulu, seminerde sunum yapan eğitimci meslektaşlarına teşekkür plaketi takdim etti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA