ÖĞRETMENLERE KİŞİSEL GELİŞİM VE FARKINDALIK SEMİNERİ VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖĞRETMENLERE KİŞİSEL GELİŞİM VE FARKINDALIK SEMİNERİ VERİLDİ


 

Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar ve Eğitmen Güray Gökal, öğretmenlere kişisel gelişim ve farkındalık eğitim programı kapsamında seminer verdi.

Bir okulda gerçekleştirilen seminere kurumun anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenleri olmak üzere yoğun bir katılım sağlandı. Üç saat süren eğitimde, 'Beyin yeteneği, insanları tanıma sanatı, beden dili, mikro ifadeler, etkili konuşma ve hitabet sanatı, bilginin ve nefesin sihirli gücü' olmak üzere farklı konu başlıklarında eğitimler verildi.

Kişisel başarının önemine dikkat çeken Gökal, başarıya gidilen yolda hedef belirleme, istek ve motivasyonun çok önemli olduğunu belirtti. Gökal, ileri düzeydeki bu eğitimlerde öğrenci ve öğretmen arasında kurulacak sözlü iletişimin yanı sıra, sözsüz iletişimin de geliştirilmesine katkı sağlayacağını belirterek, bu tür programlarda öğretmenlerin öğrencilerini daha iyi tanımaları ve mesleki gelişimlerini arttırmalarının amaçlandığı vurguladı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA