ÇBK’NÝN BÝLEÐÝ BÜKÜLMÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK’NÝN BÝLEÐÝ BÜKÜLMÜYOR


 

Haber Merkezi

 

FIBA Kadýnlar Avrupa Kupasý (EuroCup Women) C grubu 5'inci hafta müsabakasýnda Polonya temsilcisi AZS UMCS Lublin'e konuk olan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yeniþehir Belediyesi, maçý 60-72 kazanarak 5'te 5 yapýp liderliðini sürdürdü.

 

Karþýlaþmaya Shavonte Zellous, Temi Fagbenle, Tiffany Hayes, Yvonne Turner ve Kristine Anigwe 5'lisi ile baþlayan ÇBK, ilk çeyreði 13-14 önde kapattý. Çekiþmeli geçen maçýn ikinci periyotunda pota altýnda etkili olmaya çalýþan turuncu-lacivertliler, soyunma odasýna da 28-29'luk skorla gitti. 3'üncü çeyreðin son saniyesinde Fatmanur Karakaþ'ýn 3 sayýlýk isabetiyle 4'üncü periyota 46-53 önde giren Çukurova Basketbol'da, maçýn bitimine 3 dakika 10 saniye kala serbest atýþ çizgisine gelen Anigwe, durumu 56-66'ya getirerek farký 10 sayýya çýkardý.

 

HAKEMLER: Ivan Milicevic, Danjana Rey, Dragos-Alin Nicolae

AZS UMCS LUBLÝN: Ivana Jakubcova 12, Natasha Mack 9, Kamiah Smalls 14, Aleksandra Stanacev 5, Emilia Kosla 6, Aleksandra Kuczynska, Natalia Kurach, Hanne Mestdagh 4, Klaudia Niedzwiedzka 10, Zuzanna Sklepowicz, Olga Trzeciak

SALON: Hala Mosir (Polonya)

ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ (ÇBK) MERSÝN YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ: Shavonte Zellous 6, Temi Fagbenle 9, Tiffany Hayes 12, Yvonne Turner 9, Kristine Anigwe 20, Asena Yalçýn 6, Esra Ural Topuz 2, Þevval Akalan 3, Melis Talay, Fatmanur Karakaþ 3, Sinem Ataþ 2

1'ÝNCÝ PERÝYOT: 13-14

ÝLK YARI: 28-29

3'ÜNCÜ PERÝYOT: 46-53

Her iki takýmýn da karþýlýklý basketler bulduðu bölümde bitime 1 saniye kala kendisine yapýlan faul nedeniyle iki serbest atýþ kazanan Yvonne Turner, 2'de 2 isabet saðlayarak skoru 60-72'ye getirdi. Karþýlaþmayý bu skorla kazanarak 5'te 5 yapan Çukurova, namaðlup liderliðini sürdürürken, maçýn en etkili ismi 20 sayý ve 15 ribaunt ile Kristine Anigwe oldu.

Müsabakayla ilgili görüþlerini belirten ÇBK Baþantrenörü Olcay Orak, "Çekiþmeli bir mücadele oldu. Daha etkili bir oyun sergileyebilirdik. Kazandýðýmýz ve yolumuza kayýpsýz devam ettiðimiz için mutluyuz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA