YÜKSELME DEVRİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÜKSELME DEVRİ


 

Son 4 maçtır kazanan Kırmızı Lacivertli ekip bu çıkışını hafta sonu oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçında da devam ettirmek istiyor.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3’ncü Ligde mücadele eden İçel İdman Yurdu son haftalarda arka arkaya aldığı galibiyetlerle tırmanışa geçmişti.

Son 8 maçta bileği bükülmeyen Kırmızı Lacivertliler, ligin 6’ıncı haftasında 4-1’lik Erokspor yenilgisi sonrası kötü gidişata ‘dur’ dedi. İçel ekibi, 7’inci haftada Edirnespor ile 0-0 beraber kaldı. Daha sonra evinde Mardinsor’u 1-0 geçen Kırmızı Lacivertliler, ligin 9’uncu haftasında ise deplasmanda Ofspor ile 1-1 berabere kaldı. Karabükspor’u da 1-0 ile geçen İçel ekibi, Orduspor 1967’yi de 1-0 geçmeyi bildi. Geçen hafta ise evinde Gümüşhanespor’u 1-0 geçen İçel İdman Yurdu, ligin 13’üncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Ceyhanspor’u 2-0’lık skorla geçerek, yenilmezlik serisini sürdürdü.

Kırmızı Lacivertli ekip bu çıkışını hafta sonu oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçında da devam ettirmek istiyor. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren İçel İdman Yurdu tam kadro çalıştı.

Antrenmana 5’e 2 top kapmaca ile başlayan İçel dar alanda çift kale ve taktik çalışarak Tepecikspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamada ise maç günü satılacak bilet fiyatları da açıklandı. Yapılan açıklamaya göre kapalı tribün bilet fiyatı 5 Lira olacak. İçel İdman Yurdu Tepecikspor maçı Cumartesi günü saat 13.00’da oynanacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA