AVUKATLARDAN JANDARMAYA KADINA ŞİDDETE KARŞI EĞİTİM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVUKATLARDAN JANDARMAYA KADINA ŞİDDETE KARŞI EĞİTİM


 

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezince, İl Jandarma Komutanlığı personellerine 6284 sayılı yasa kapsamında kadına şiddete karşı eğitim verildi.

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Arzu Günay ve merkez üyesi Av. Funda Üvek, 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü eğitim çalışmaları kapsamında, Mersin İl Jandarma Komutanlığı personellerine “6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun” konusunda eğitim verdi.

Arzu Günay ve Funda Üvek, sunumunda,  şiddete uğrayan veya şiddete uğrama tehlikesi bulunan kadınlar, çocuklar, aile bireyleri ve tek taraflı ısrarlı takip mağduru olan kişilerin korunması ve bu kişilere yönelik şiddetin önlenmesi ile şiddet uygulayan veya uygulama ihtimali olan kişiler hakkında şiddetin önlenmesine yönelik tedbirler ile bu tedbirlerin alınması ve uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar ile başvuru yolları, kadına yönelik şiddet tanımı ve psikolojik boyutu hakkında bilgiler verdi. İnteraktif katılımın sağlandığı eğitim çalışması, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA