BOZYAZILI ÖĞRENCİLER İSPANYA YOLCUSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOZYAZILI ÖĞRENCİLER İSPANYA YOLCUSU


 

Erasmus+ Ka102 Projesi kapsamında İspanya’ya gidecek olan Bozyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı öğrencileri Kaymakam Muhsin Duran Kalkan’ı ziyaret etti.

'Erasmus+ Ka102 Projesi' kapsamında hazırladıkları 'Artık Evlerde Akıllı' isimli proje ile İspanya’da staj görmeye gidecek olan 6 kişilik öğrenci grubu, Okul Müdürü Ayşe Tanacı ve elektronik öğretmeni Seher Manavcı ile birlikte ziyaret ettikleri Kaymakam Muhsin Duran Kalkan’a, proje hakkında bilgi verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kalkan, öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Kalkan, bu tarz programların gençlerin ufkunu açacağını belirterek, iyi yolculuklar diledi.

Öğrenciler daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik’i de ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Gedik, “İspanyada ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Unutmayınız ki, sizler gelecekte bu ülkeyi yönetecek kişilersiniz. Geleceğe iyi hazırlanın. Okuyup, araştırın ki geleceğe sanatta, kültürde, bilimde her açıdan donanımlı hazır olasınız. Gittiğiniz ülkede iyi izlenimlerde bulunun. Bilginize bilgi katın. Hepinizi gözlerinizden öperim. Başarılarınızın daim olmasını dilerim" diye konuştu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA