ÖĞRETMENLER GÜNÜ TURNUVALARI TAMAMLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ TURNUVALARI TAMAMLANDI


 

Mersin’de 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Badminton, Basketbol, Bowling, Futbol, Masa Tenisi, Tenis ve Voleybol turnuvaları sona erdi.

Haber Merkezi

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Badminton, Basketbol, Bowling, Futbol, Masa Tenisi, Tenis ve Voleybol olmak üzere 7 branşta 12 farklı kategoride il geneli 486 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen “24 Kasım Öğretmenler Günü İl Birinciliği Müsabakaları” düzenlenen ödül töreni ile tamamlandı.

04 -23 Kasım tarihleri arası düzenlenen turnuvalardan İl geneli 150 Öğretmen'in katılımıyla gerçekleştirilen ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'nın da izlediği, bir birinden çekişmeli mücadelelere sahne olan '24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası' Toroslar Bin Kişilik Spor Salonu'nda oynanan final karşılaşmasının ardından düzenlenen ödül töreniyle madalyalar sahiplerini buldu.

7 farklı branşta gerçekleştirilen “24 Kasım Öğretmenler Günü Turnuvaları” sonunda 50 puan toplayan Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon olurken, 40 puan toplayan Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci ve 29 puan toplayan Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise üçüncü olma başarısı gösterdi. Birbirinden çekişmeli geçen turnuvalar sonunda dereceye giren öğretmenlere ödülleri Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, ilçe ve şube müdürleri tarafından verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA