TEMPO ARTIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEMPO ARTIYOR


 

Mersin Süper Amatör Lig A grubunda 3 takımı şampiyonluk yolunda kıyasıya yarışıyor.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig’de heyecan tüm hızıyla sürüyor. A grubunda 3 takımı şampiyonluk yolunda kıyasıya yarışıyor.

Lider Anamur Belediyespor haftanın önemli maçında Homurluspor ile 2-2 berabere kalmasına rağmen liderliğini kordu. Ligde 2’nci sırada bulunan Toroslar Belediyespor 3-1 kazanarak 12 puan ile 2’ncilik koltuğuna oturdu. B grubunda ise lider değişti.  Haftalardır liderlik koltuğunda oturan Akdenizgücü evinde kaybedince koltuğu K.Milliyespor’a devretti. Çukobirlik takımı ile 1-1 berabere kalmasına rağmen liderin puan kaybetmesi ile 5’nci hafta liderliği devraldı.

 

HAFTANIN MAÇINDA GALİP ÇIKMADI

İlk 2 sırayı paylaşan Anamur Belediyespor ile Homurlu 1951 Spor Homurlu’da karşı karşıya geldi.  İlk yarıyı 2-0 önde kapatan lider Anamur ekibi skor üstünlüğünü maç sonuna taşıyamadı. Ev sahibi Homurlu sahada 10 kişi kalmasına rağmen maçta eşitliği yakaladı 2-2. Karşılaşmanın son dakikalarında penaltı atışından faydalanamayan Anamur ekibi 1 puan almasına rağmen liderliğini korudu.

Ligin sempatik takımı Homurlu rakibine göre daha mütevazi takımı ile rakibiyle başa baş oynaması tüm spor severlerden alkışını almayı başardı.

 

TOROSLAR ZİRVEYE YAKLAŞTI

Lider Anamur Belediyespor’un 1 puan gerisinde bulunan Toroslar Belediyespor zirve ısrarını sürdürüyor. Hafta sonu evinde Boynuincelispor konuk eden Yeşil Beyazlı ekip karşılaşmayı 5-0 gibi farklı kazanarak 2’ncilik koltuğuna oturdu. Rahat bir 90 dakika çıkaran Toroslar zayıf rakibi karşısında rahat bir galibiyet aldı.  Toroslar Belediyespor ligin 6’ncı haftasını maç yapmadan BAY geçecek.

 

UMDUĞUNU BULAMADI

Lige şampiyonluk hedefi ile yola çıkan  Tarsus Belediyespor ilk 5 haftada dalgalı bir performans gösterince zirvenin 7 puan gerisine düştü. Tarsus’ta Erdemlispor’u ağırlayan Tarsus Belediyespor zorlanmadan kazanmayı bildi. Maçta baştan sona üstün bir oyun oynayan Tarsus temsilcisi karşılaşmayı 3-1 kazanarak en azından paly-off şansını sürdürdü.

 

LİDER DEĞİŞTİ

B grubunda haftalardır lider olan Akdenizgücü ilk puan kaybından sonra liderlikten de oldu. Kendi sahasında Mersin Camspor takımına 2-1 kaybeden Akdenizgücü 3 puandan fazlasını kaybetti. Liderliği K.Milliyespor’a kaptıran Akdenizgücü haftaya deplasmanda Arpaçsakarlarspor gidecek. Akdenizgücü bu maçtan galip gelerek zirve yarışından kopmamak için mücadele edecek.

 

YENİ LİDER

Yıllardır alt yapısı ile Mersin futboluna damga vuran K.Milliyespor Akdenizgücü’nün puan kaybını iyi değerlendirerek liderliği devraldı. Çukurova Birlikspor deplasmanına giden K.Milliyespor başa baş bir mücadele etti. Her iki takımında galibiyet için sahaya çıktığı maçta karşılıklı 1’er gol çıktı 1-1. Zorlu karşılaşmadan beraberlikle çıkmasına rağmen liderliğe yükselen Kırmızı Siyahlı ekip haftaya Karacailyas Veteranlar’la oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA