AKDENİZ’DE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK OLACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK OLACAK


 

Akdeniz Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergileri’nin 2021 yılı ikinci taksit ödemeleri ile 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu gereği ikinci taksitinin ödenmesi süresinin 30 Kasım 2021 tarihinde sona ereceği duyuruldu.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından, vergi mükellefi vatandaşlara yapılan duyuruda, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergileri’nin 2021 yılı ikinci taksit ödemeleri ile ‘7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu’ gereği ikinci taksitinin ödenmesi süresinin 30 Kasım 2021 tarihinde sona ereceği hatırlatıldı.

Duyuruda; vergi mükellefi vatandaşların söz konusu borç, vergi ve ödemelerini; belediye veznelerinin yanı sıra, www.akdeniz.bel.tr internet adresi üzerinden de yapabilecekleri ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, mükelleflerin adı geçen borç ve vergi borçlarını kanunla belirlenen yasal süre dolmadan yapabilmeleri ve pandemi önlemleri kapsamında olası kalabalıkları önlemek amacıyla, 27-28 Kasım 2021 (Cumartesi ve Pazar) günlerinde, 10:00 ila 16:00 saatleri arasında Akdeniz Belediyesi merkez binada bulunan veznelerin de açık olup vatandaşlara hizmet vereceği kaydedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA