YÖRÜK KIZI MÜSLÜME’NÝN DEDESÝ TUTUKLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÖRÜK KIZI MÜSLÜME’NÝN DEDESÝ TUTUKLANDI


 

Mersin'in Gülnar ilçesinde, ailesinin çadýr kurduðu sýrada ormanlýk alanda kaybolduktan 10 gün sonra cansýz bedenine ulaþýlan 2.5 yaþýndaki Müslüme Yaðal'ýn gözaltýna alýnan aile fertlerinden dede Hasan Yaðal tutuklandý, diðerleri savýcýlýkça serbest býrakýldý.

Gülnar'da Yörük aile Mehmet ve Selvi Yaðal çiftinin 2,5 yaþýndaki kýzý Müslüme’nin cesedi, kaybolduðu 10 Kasým tarihinden 10 gün sonra, çadýra 7 kilometre mesafede 500 metre yüksekliðindeki bir daðýn tepesinde bulunmuþ, otopsi iþlemlerinin ardýndan Karaman'da topraða verilmiþti. Küçük kýzýn cesedinin ormanlýk alanda bir aðacýn altýnda bulunmasýnýn ardýndan, 19 Kasým tarihinde þüpheli olarak gözaltýna alýnan baba Mehmet Yaðal, anne Selvi Yaðal ile dede Hasan Yaðal, nine ve kardeþlerinin de bulunduðu 8 kiþi, 4 günlük ifadelerinin ardýndan dün akþam Gülnar Adliyesine sevk edildi. Þüphelilerden dede Hasan Yaðal tutuklanýrken, ailenin diðer fertleri, savcýlýk ifadelerinin ardýndan serbest býrakýldý.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA