AYNI ANDA KAZANDILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AYNI ANDA KAZANDILAR


 

Bölgesel amatör Lig’de mücadele eden 4 Mersin ekibi ilk defa aynı anda kazanarak bir ilke imza attı.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 4 hafta geride kaldı. Ligde mücadele eden 4 Mersin ekibi ilk defa aynı anda kazanarak bir ilke imza attı. Mersin temsilcileri içinde 4’te 4 yapan Silifke Belediyespor 12 puan ile liderliğini sürdürdü. Mersin 33 FK ise ilk galibiyetini alarak lige tutunmasını bildi. Ligin başlamasına 15 gün kala kurulan İdman Yurdu 1925’de ligde ilk defa  galibiyetle tanışan ekip olurken Erdemli Belediyespor ise ligin güçlü takımlarından Kozanspor’u tek golle geçerek zirve yarışında bende varım dedi.

 

LİDERLİĞİ SEVDİ

Lige müthiş bir giriş yapan Silifke Belediyespor 3’ncü lige emin adımlarla ilerliyor.Ligde 4’te 4 yapan Silifke temsilcisi zorlu Adana deplasmanından 3 puanla dönerek zirvede ki yerini sağlamlaştırdı. Sarıçam Kürkçülerspor’a konuk olan Silifke ekibi Maça beklendiği gibi hızlı başlayan taraf oldu. Önde baskılı oynayan Silifke Belediyespor maçın hemen başında 8’nci dakikada Hacı Ali Geser ile Silifke Belediyespor 1-0 öne geçti.

Öne geçen Mersin ekibi baskılı oyununu sürdürdü. Maçta dakikalara 21 gösterdiğinde Silifke temsilcisi tabelayı 2-0 yaptı. İlk yarı başka gol olmayınca karşılaşma bu skorla bitti. İkinci yarı oyunun kontrolünü elinde tutan Silifke Belediyespor kontrollü oynayarak maçı tamamlamak istedi. Ev sahibi biraz daha öne çıkınca istediği golü buldu. Kürkçülerspor bulduğu gol ile 2-1 yaparak maçı kazanacağını düşündü. Ancak gol girişimleri başka sonuç vermeyince karşılaşma 2-1 Silifke Belediyespor’un üstünlüğü sonuçlandı. Puanını 12 yapan Silifke Belediyespor lider gittiği deplasmandan lider döndü.

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Lig başlamadan ligin en büyük favorisi olarak gösterilen, yaptığı transferle ses getiren Mersin 33 FK   ligin 4’ncü haftasında evinde Adana 1954 FK 2-0  yenerek 3 puanla tanıştı. Dengeli geçen karşılaşmada rakibinden biraz daha iyi olan Mersinspor ilk golü atarak 1-0 öne geçti. Rakibin beraberliği bulmak için yüklendiği sırada kalesinde 2’nci golü görerek 2-0 geriye düştü.

Mersinspor oyunun son bölümlerinde kalesini iyi savununca rakibine gol fırsatı vermedi. Karşılaşma Mersin 33 FK’nin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İlk galibiyetini alan Mersin temsilcisi puanını 5’e çıkartarak haftaya 7’nci sırada girdi.

 

ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

Oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet 2’de beraberlik alarak 8 puanla 3’ncü sıraya yerleşen Erdemli Belediyespor zirveyi bırakma niyetinde değil. Hafta sonu evinde Kozanspor’u konuk eden Erdemli Belediyespor attığı tek golle 1-0 3 puanı kaptı. İki denk takımın mücadelesinde oynanan karşılaşma daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

 Gününde olan Erdemli temsilcisi bulduğu tek golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı. 3’ncü sıraya yerleşen Erdemli Belediyespor hafta sonu 2’nci sırada yer alan Adana 1954 FK takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 

ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR

Ligin başlamasına günler kala kurulan İdman Yurdu 1925 ilk 2 hafta güzel oynamasına rağmen puan alamamıştı. 3’ncü hafta ise Pozantı Gençlikspor ligden çekildiği için otomatik olarak 3 puan ile tanışmışlardı. Bu hafta ligde henüz puan alamayan Düziçispor ile oynayan Kırmızı Lacivertli ekip karşılaşmayı 2-1 kazanarak ilk 3 puanını alarak 6 puanla 6’ncı sırada yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA