SIR ÖLÜM! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SIR ÖLÜM!


 

Gülnar’da ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolan küçük Müslüme’nin 10 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Müslüme’nin evinin 8 km yakınındaki bir tepede bulunan cesedi soru işaretlerini gündeme getirdi.

Haber Merkezi

 

Mersin'in Gülnar ilçesinde, konargöçer Yörük aile Mehmet ve Selvi Yağal çiftinin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme, 10 gün önce çadırlarının önünde bisikletiyle oynarken kayboldu.

Aile ve çevredekilerin yaptığı aramada bulunamayan küçük kız için haber verilmesi üzerine jandarma, itfaiye, belediyeler ve AFAD’a bağlı ekipler bölgeye sevk edildi. Bölgede süren arama çalışmalarında yaklaşık 300 kişiden oluşan profesyonel ekip, iz takip ve kokuya duyarlı köpekler ile birlikte vadi, orman ve dağlık alanda arama yaptı.

Arama çalışmalarının 10. gününde acı haber geldi. Küçük kızın cansız bedeni çadırdan 7-8 kilometre mesafede, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bölgede hayvancılık yapan bir başka Sarıkeçili yörüğü tarafından bulundu.

Ormanlık alanda bir ağacın altında bulunan Müslüme'nin cesedi, olay yerinde cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi işlemleri için Gülnar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada olayla ilgili inceleme sürerken, küçük kızın babası Mehmet Yağal, annesi Selvi Yağal ile dede, nine ve kardeşler ile yakın akrabaları, ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Müslüme’nin evinin 8 km yakınındaki bir tepede bulunan cesedi soru işaretlerini gündeme getirdi. Günlerdir süren arama çalışmalarına rağmen küçük kızın cansız bedeninin 8 kilometrelik mesafede bulunması, yabani hayvan saldırısından endişe edilirken küçük kızın beden bütünlüğü mevcut şekilde bulunması kafaları karıştırdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA