“Bİ HAREKETİNE BAKAR HAYAT” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Bİ HAREKETİNE BAKAR HAYAT”


 

Trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması için yasal/yapısal düzenlemelerin yapılması, yol standartlarının yükselmesi, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması gibi atılan birçok önemli adımın yanı sıra kamuoyu farkındalığını en üst noktaya taşıyacak birçok kampanya ve etkinlik Bakanlığımızca hayata geçirilmektedir.

Bu kapsamda trafik güvenliğine dair Bakanlığımızca “Bi Hareketine Bakar Hayat” mottosu ile hazırlanan kampanyanın ilk fazının uygulanmasına 1 Kasım 2021 Pazartesi günü başlandı.

Bahse konu kampanyanın en etkin şekilde geniş kitlelerle buluşturulabilmesi amacıyla ikinci faz uygulamasına 8 Kasım 2021 Pazartesi gününden itibaren tüm il ve ilçelerimizde eş zamanlı olarak başlandı.

Trafik Başkanlığı tarafından 1.Faz ve 2.Faz olarak gönderilen görsel örneklerinin basımı yapılarak 1 Kasım 2021 tarihi itibariyle şehir merkezinde ve dış ilçelerde bulunan billboardlarda, raketlerde (CLP) olmak üzere halkın yoğun olarak bulunduğu ana arterler üzerinde sergilenmeye; ayrıca görsellerin dijitalleri otogar içerisinde yer alan dijital ekranda, otobüs duraklarında, tüm otobüs içlerinde bulunan LED ekranlarda ve VMS (LED) ekranlarda yayınlanmaya başlanmıştır. Aynı zamanda kampanyaya ait görseller sosyal medya platformları başta olmak üzere yerel basın/yayın organları, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alanlar (otogar, AVM, otobüs durakları vb.) ve kurumsal iletişim sayfaları vb. yerlerde yayınlanmaya başlandı.

Toplumsal duyarlılığı yükseltmek amacıyla kampanya kapsamında 8 Kasım 2021 Pazartesi günü Bakanlığımızın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma uygun şekilde Sayın Valimiz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü,  İl Jandarma Komutanı, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürleri başta olmak üzere seçilmiş kişilerin yer aldığı kısa videolar çekilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

“Bi Hareketine Bakar Hayat" kampanyasının 2.fazı kapsamında 12 Kasım 2021 Cuma günü saat 15.30 da ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan "emniyet kemeri uygulaması" İlimizde sayın valimiz Ali İhsan SU, kaymakamlar ve kolluk amirlerinin katılımıyla Yenişehir Adnan Menderes Bulvarı Beşiktaş Meydanı önü Batı - Doğu istikametinde uygulama gerçekleştirildi. Uygulama esnasında vatandaşlarımıza kampanya ve emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda bilgiler verilerek maske ve el broşürü dağıtıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA