SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR


 

Ligin 10’ncu haftasına gelindiğinde 3 hoca değiştiren, başkanı istifa eden, kongre kararı alan yardımcı hoca Birol Erol ile tarih yazıyor.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Beyaz grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu hocasız daha iyi mücadele ediyor. Ligin 10’ncu haftasına gelindiğinde 3 hoca değiştiren, başkanı istifa eden, kongre kararı alan yardımcı hoca Birol Erol ile tarih yazıyor. Son 3 karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Tarsus temsilcisi yeni hoca kararını bu galibiyetler sonrası ertelemiş görünüyor. Hafta sonu Kırıkkalespor ile karşılaşacak olan Sarı Lacivertli ekipte takımın başında yardımcı hoca Birol Erol’un çıkması bekleniyor.

Kırıkkalespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Tarsus temsilcisi bugün ki idmanda

Isınma hareketleri ile başlayan çalışma, dar alanda çift kale maç ile devam etti. Teknik sorumlu Birol Erol ve ekibinin nezaret ettiği çalışma 1,5 saat sürdü.

 

SAKATLAR DÜZELDİ

Kırklarelispor deplasmanı öncesi sakat oyunculardan iyi haber galdi. Kaptan Ferhat Duman ve uzun süredir formasından uzak kalan Uğur Arslan Kuru takımla çalışmalara başladı. Aytaç Öden ve Muharrem Doğan'ın sakatlıkları devam ediyor. Ağrıları bulunan Sefa Durmuş'un ise yarın MR çekimi gerçekleşecek.

Bu arada Karacabey bld karşılaşmasında kırmızı kart gören Nurullah Kaya'ya PFDK tarafından 3 maçlık ceza verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA