ÇBK, GALİBİYETE İNANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK, GALİBİYETE İNANDI


 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Başantrenörü Olcay Orak, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe Safiport maçına ilişkin, "Antrenmanlarda çalıştığımız savunma ve ofansif taktikleri maçta uygulayabilirsek, maçı kazanan taraf olacağımıza inanıyorum" dedi.

Haber Merkezi

 

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 5'inci haftasında namağlup takımlar Çukurova Basketbol ile Fenerbahçe Safiport, Cumartesi günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Haftanın sonucu en merak edilen maçını kazanan taraf, moral-motivasyonunu daha üst seviyelere taşıyarak namağlup unvanını sürdürecek.

 

Mersin ekibi bu önemli müsabakanın hazırlıklarına tesislerdeki antrenmanla devam etti. Başantrenör Olcay Orak nezaretindeki idmanda turnike atarak ısınan ve ardından streching yapan ÇBK'lı basketbolcular, idmanın son bölümünde, Fenerbahçe maçında uygulanması planlanan taktiksel varyasyonları çalıştı.

 

"ŞAMPİYONLUK İÇİN KURULDUK"

Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini belirten ÇBK Koçu Olcay Orak; "Şuan tam takım hazırlanıyoruz. Ligimizin şampiyonluk adayı takımlardan biriyle oynayacağız. Çok zor bir maç olacak. Fenerbahçe'yi evinde, özellikle seyircisiyle beraber çok sert müdafaa yapabilen, maç kazanabilen bir takım. Fakat biz de şampiyonluk için kurulduk. Çok güzel bir maç olacağına inanıyorum. Hafta boyunca antrenmanlarda çalıştığımız savunma ve ofansif taktikleri maçta uygulayabilirsek, maçı kazanan taraf olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

 

Karşılaşmanın önemini vurgulayan Takım kaptanı Esra Ural Topuz ise "Fenerbahçe ligimizin en önemli ekiplerinden biri. Bizim için çok önemli bir maç çünkü katıldığımız her kulvarda şampiyonluğu hedefliyoruz. Çok önemli bir sınav olacağını düşünüyorum, ne kadar doğru yolda olduğumuzu görmek adına. Çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Cuma günü yola çıkacağız. İnşallah bütün istediklerimizi sahaya koyar ve başarılı bir şekilde maçtan ayrılırız" ifadelerini kullandı.

 

AVERAJ FARKI

Fenerbahçe Safiport, geride kalan 4 haftada rakip potalara 323 sayı gönderdi, 240 sayı yedi. Çukurova Basketbol ise 319 sayı kaydedip, potasında 269 sayı gördü. Güçlü ekipler 4'er galibiyetle ligin ilk 2 sırasını paylaşırken; +83 averajı bulunan sarı-lacivertliler lider, +50 averajlı Çukurova Basketbol 2'nci konumda bulunuyor.

20 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak olan maç saat 16.30'da başlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA