HAFTA İÇİ MESAİSİ SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAFTA İÇİ MESAİSİ SÜRÜYOR


 

Mersin Süper Amatör Ligde maçlar hafta içi mesaisi ile devam etti. A ve B Grubunun liderleri Anamur ile Akdeniz oynadıkları karşılaşmalarda kazanmayı bilerek yollarına devam ettiler.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig’de heyecan devam ediyor. Haftaçi maçlarında A grubunda lider Anamur Belediyespor haftanın önemli maçında evinde Akdeniz Belediyespor’u 2-1’lik skorla geçerek liderliğini sürdürdü.

Lig ikincisi Toroslar Belediyespor Erdemli deplasmanında attığı tek golle 3 puanı kaptı. B grubunda ise lider Akdenizgücü Tarsusgücü ile 1-1 berabere kalmasına rağmen liderliğini korudu.Lige iyi bir giriş yapan K.Milliyespor Tarsusspor karşısında gol oldu yağdı. Karşılaşmayı 7-2 kazanarak evine döndü.

 

ANAMUR”A YAN BAKILMIYOR

A grubu lideri Anamur Belediyespor hafta içi mesaisinde ligin güçlü ekiplerinden Akdeniz Belediyespor’u konuk etti. Dengeli geçen maçta Anamur temsilcisi rakipten daha iyi sahaya yayılarak pozisyon üretti. Maçın bazı bölümlerinde büyük baskı kuran Anamur Belediyespor konuk takım Akdeniz Belediyespor’un nefes almasına bile izin vermedi. Tempolu ve zevkli geçen karşılaşmayı ev sahibi 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü. Puanını

 

TOROSLAR TOPARLANIYOR

Haftaya 2’nci sırada giren Toroslar Belediyespor Erdemli’de Erdemlispor ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen karşılaşmada tek gol çıktı. Konuk ekip zaman zaman zorlandığı karşılaşmada attığı tek golle 1-0 3 puanı kaptı. Maç fazlasıyla ligde 2’nci sıraya oturan Toroslar Belediyespor 3 puanın yanı sıra güzel futbolu ile teknik ekibi mutlu etti.

 

OYNAMADAN 3 PUAN ALDI

Ligde şampiyonluk hesapları yapan Tarsus Belediyespor Gülnar Belediyespor ile karşılaştı. Ancak haftalar önce ligden çekilen Gülnar Belediyespor saha çıkmayınca Tarsus Belediyespor hanesine oynamadan 3 puan yazdırdı.

 

İLK PUANINI KAYBETTİ

B grubunda mücadele eden ve lige çok iyi bir giriş yapan arka arkaya aldığı maçlarla liderlik koltuğuna oturan Akdenizgücü ilk puanını kaybetti. Hafta içi maçında Tarsus ekiplerinden olan Tarsusgücü’ne konuk olan Akdenizgücü 1-1 beraber kalarak puanları paylaştı.Her iki takımın da kontrolü oynadığı maçta ev sahibi bulduğu net pozisyonları cömertçe harcadı. Konuk ekip lider Akdenizgücü daha önceki maçlarına göre biraz tutuk oyun sergileyince karşılaşma karşılıklı atılan goller sonunda 1-1 sona erdi. Lider Akdenizgücü ilk puanını kaybetmesine rağmen liderliğini korudu.

 

BU SEZON BİR BAŞKALAR

Ligde 2’nci ligi kimseye kaptırmayan K.Milliyespor Tarsus temsilcisine gol oldu yağdı 7-2. Alt yapı ağırlıklı oyuncularla sahaya çıkan K.Milliyespor güzel futbolunu 7 golle süsledi. Geçmiş sezonlara göre daha derli toplu ve güzel futbol sergileyen Kırmızı Siyahlı ekip bu temposunu sezona yaya bilirse üst sıralardan kopma ihtimali çok düşük.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA