POLİS-SAVCI OLARAK KANDIRANLAR YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

POLİS-SAVCI OLARAK KANDIRANLAR YAKALANDI


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de kendilerini polis-savcı olarak tanıtarak 12 vatandaşı dolandıran çete polisin operasyonu ile yakalandı. 12 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; A.D.A (67) isimli şahıs polise müracaat ederek kendisini polis-savcı olarak tanıtan şahısların yönlendirmesi ile bir miktar parayı B.R.M isimli şahsın banka hesabına yatırdığını bildirdi. Paranın bir kısmını da ikametine gelen ve polis zannettiği iki şahsa teslim ettiğini beyan eden A.D.A’nin şikayetçi olması üzerine ekipler düğmeye bastı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yandol Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda farklı tarihlerde 12 farklı mağdurun içinde bulunduğu kendisini polis-savcı ve kamu görevlisi olarak tanıtarak operasyon yapılacağı vaadi ile yüklü miktarda para ve ziynet eşyası alan şüpheliler takibe alındı. Yapılan kamera çalışmaları, KGYS, PTS, HGS analizleri, banka yazışmaları ve HTS incelemeleri neticesinde Mersin, Adana, Gaziantep ve Tokat illerinde yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde toplam 12 şahıs yakalandı.   

Şüpheli şahıslar adliyeye sevk edilirken E.D.-İ.D.-M.G.-M.Z.-C.K.-Z.A.-G.P. yurt dışı yasağı konularak adli kontrol şartıyla, F.B.-A.Y.-F.Y. ise serbest bırakıldı. M.P.  ve B.R.M. isimli şahıslar ise tutuklandı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA