SİLAH KAÇAKÇILARINA OPERASYON | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLAH KAÇAKÇILARINA OPERASYON


 

Adana polisi tarafından silah kaçakçılarının yakalanması için Adana, Konya ve Mersin’de 33 adrese yapılan baskında, 13 zanlı gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Organize Büro Amirliği ekipleri Adana merkezli Konya ve Mersin’de silah ile mühimmat ticareti yapıldığını tespit etti. Polis bir süre silah kaçakçılığı yapan zanlıları teknik ve fiziki olarak takip etti. Yapılan bu takipler sırasında 4 ayrı operasyonda 13 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis bugün şafak vakti ise Adana, Konya ve Mersin’de 33 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Yapılan baskında, 3 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız pompalı tüfek, çok sayıda mermi elde edilirken, 13 zanlı yakalandı. Kaçan 2 zanlının yakalanması içinde çalışmalar devam ediyor. Zanlılar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA