CEZAEVİNDEKİ ÇOCUKLAR ATATÜRK ORATORYOSUNU SAHNELEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CEZAEVİNDEKİ ÇOCUKLAR ATATÜRK ORATORYOSUNU SAHNELEDİ


 

Mersin Barosu avukatları, Tarsus Cezaevindeki çocuklara Atatürk Oratoryosunu sahneledi.

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu Tiyatro Kulübü üyesi avukatlar, Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla Tarsus Cezaevi’ndeki çocuklara Atatürk Oratoryosunu sahneledi.

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, Tiyatro Kulübümüz ve Türk Kızılay Mersin Toplum Merkezi işbirliğinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, avukatlar tarafından sahnelenen ve yoğun ilgiyle izlenen Atatürk Oratoryosu’nda, Atatürk’ün cephelerde geçen yılları, Kurtuluş Savaşı ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş öyküsü anlatıldı.

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Ezgi Şimşek, Tiyatro Kulübü Başkanı Mehmet Burak Arkalı, avukatlar, Cezaevi Kurum müdürü Ercan İnceler, Türk Kızılay Mersin Toplum Merkezi Faydalanıcı İlişkileri ve İletişim Sorumlusu Meral Emen’in desteleriyle sahnelenen Atatürk Oratoryosunda konuşma yapan Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir,  “Cumhuriyet değerlerini ve Atatürk ilkelerini ilelebet yaşatacak olan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır.  Çocuklarımızın Atatürk’ün gösterdiği hedefte yol almaları ve Cumhuriyetin kuruluş öyküsünü çocuklarımıza anlatmak için, cezaevindeki çocuklarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerden mahrum kalmaması için Baro olarak bu etkinliği düzenledik. Tamamen meslektaşlarımızdan oluşan tiyatro oyuncularımız, yoğun bir şekilde çalışarak hazırladıkları Atatürk Oratoryosu’nu profesyonelce sahnelediler ve bizlerde çocuklarımızla birlikte keyifle, onur duyarak izledik. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA