MERSİN SERBEST BÖLGE’DE BIKTIRAN TRAFİK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN SERBEST BÖLGE’DE BIKTIRAN TRAFİK


 

Mersin Serbest Bölgesi’nde iş çıkışı yaşanan trafik yoğunluğu işçileri çileden çıkarırken iş çıkışı evlerine varmalarının 1 saat 15 dakikayı bulduğunu söyleyen işçiler soruna çözüm bulunmasını istiyor.

Hediye Eroğlu

 

Mersin Serbest Bölgesi’nde iş çıkışı yaşanan trafik yoğunluğu işçilerin tepkini çekiyor. İşçiler bir türlü çözülemeyen sorun için yetkilileri göreve davet ediyor. Dev Tekstil İş Sendikası Çukurova Temsilcisi Ahmet Subaşı, yaşanan trafik yoğunluğu ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, binlerce işçinin çalıştığı Mersin Serbest Bölge’de akşam mesai saatleri çıkışında yoğunluk yaşandığını bu nedenle işçi arkadaşların geç vakitte evlerine gitmek zorunda kaldığını kaydetti. Akşamları iş çıkış saatlerinde 4 kapıdan sadece 2 tanesi açık olduğunu anlatan Subaşı, “Tır giriş çıkışları ile işçi çıkışları çakışıyor. Bu nedenle yoğunluk oluyor. İşçilerin giriş çıkış saatleri ile tırların giriş saatleri çakışmaması lazım. Trafik düzenlemesi yapılmalı. Gerek Serbest Bölge Müdürlüğü gerekse bölgenin trafik düzenlemesinden sorumlu kim ise buna bir çözüm bulması lazım. Tüm kapılar açılması gerekirse kapılar açılmalı, ya da tırların iş çıkış saatinde girişi durdurulabilir” şeklinde konuştu.  Özellikle akşam iş çıkışı birçok firma elamanının bölge dışındaki durağa kadar yürüyerek servislere bindiğini anlatan Subaşı, “4 tane giriş ve çıkış kapısı olmasına rağmen sadece 2 kapıyı açık tutmak bizlerin işçilerin dakikalarca mağdur olmasına neden oluyor. Buna bir de tırların çıkışı eklenince tam bir Arapsaçı bir trafik oluyor. İşçiler 6’da işten çıkıp 7.15’te evde oluyor” dedi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA