BAL’IN LİDERİ SİLİFKE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’IN LİDERİ SİLİFKE


 

BAL’da 3 hafta geride kalırken Oynadığı 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Silifke Belediyespor averaj ile liderlik koltuğuna oturdu.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig 4’ncü bölge 1’nci grupta mücadele eden Mersin ekipleri 3 haftayı geride bıraktı. Lige büyük umutlarla başlayan Mersin 33 FK ‘de puan kayıpları bu haftada devam etti. Oynadığı 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Silifke Belediyespor averaj ile liderlik koltuğuna oturdu. Erdemli Belediyespor ise maçın son saniyelerinde penaltı atışından faydalanamayarak 3 puanı kaçıran taraf oldu. İdman Yurdu 1925 rakibi sahaya çıkmadığı için haftayı boş geçti.

 

LİDER SİLİFKE

Ligin 3’ncü haftasında evinde Düziçispor takımını ağırlayan Silifke Belediyespor  8-1 gibi farklı bir skora imza atarak haftaya damga vurdu. Ligde henüz puanı olmayan Düziçispor karşısında oyunun mutlak hakimi olan Silifke Belediyespor maçın hemen başında  8’nci dakikada  Ertuğrul Yalman ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip golü yemesine rağmen iyi bir direnç gösteren performans sergiledi. 37’nci dakikaya kadar kalesini iyi savunan Düziçispor Silifke  baskısına daha fazla dayanamayarak kendi kalesine gol atmak zorunda kaldı 2-0. 2’nci golden sonra çözülen konuk ekip 42 ve 44’ncü dakikalarında arka arkaya yediği gollerle biranda 3-0 geriye düştü. İlk yarı bu korla kapandı.

İkinci yarının da mutlak hakimi olan Silifke temsilcisi zayıf rakibi karşısında 3-0 önde olmasına rağmen gol aramaktan  vazgeçmeyerek rakibine yüklenmeye devam etti.49’ncu dakikada Mehmet Şıralı kendisinin 3’ncü golü atarak tabelayı 4-0 ‘a getirdi. 55. Dakikada Hacı Ali Geser,  80.dakikada Ertuğrul Yalman ve 90. Dakikada kapanışı yapan Hacı Ali’nin golleri ile karşılaşma 8-1 sona erdi. Aldığı farklı galibiyet ile liderlik koltuğuna oturan Silifke Belediyespor haftanın kazanan takımı oldu.

 

DÜŞÜŞ DURDURULAMIYOR

Yaptığı transferlerle şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Mersin 33 FK’de kötü gidişat durdurulamıyor. Oynadığı 3 karşılaşmada galibiyet yüzü görmeyen Mersin ekibi lider Silifke Belediyespor’un 7 puan gerisine düştü. Ligin 3’ncü haftasında Kozanspor’a konuk olan Mersin FK kötü bir oyun ortaya koydu. Pozisyon üretmekte zorlanan, organize atak yapamayan Mersin temsilcisi karşılaşmayı 3-0 kaybederek galibiyet hasretini 3’e çıkardı. Topladığı 2 puan ile 7’nci sırada yer aldı.

 

GALİBİYETİ KAÇIRDI

Niğde deplasmanın da Niğde Belediyespor ile karşılaşan Erdemli Belediyespor son dakika da kazandığı penaltı atışından faydalanamayınca karşılaşma 2-2 berabere bitti. Maça etkili başlayan ev sahibi maçın hemen başında skoru 1-0’a getirdi. Golün şokunu kısa sürede atan Erdemli Belediyespor maçta eşitliği yakalayacak golü ilk yarının ortasında buldu 1-1. İlk yarı bu skorla kapandı.

İkinci yarı ev sahibi yeniden öne geçen golü atarak tabelayı 2-1’e getirdi. Sahada 10 kişi kalan Erdemli ekibi büyük direnç göstererek önce beraberliği yakaladı. Maçta öne geçme fırsatını da yakalayan Erdemli ekibi kazandığı penaltı atışını gole çeviremeyince karşılaşma 2-2 berabere bitti.

 

RAKİP SAHAYA ÇIKMADI

Ligin başlamasına 15 gün kala  takım kurarak lige girebilen İdman Yurdu 1925 oynadığı 2 karşılaşmada iyi futbolu ortaya koymasına rağmen tek farklı mağlubiyetler alarak dikkatleri çekmişti. Ligin 3’ncü haftasın da Pozantı Belediye Gençlik ve Spor takımını konuk etti. Ancak Pozantı ekibi geçen hafta ligden çekildiği için sahaya çıkmadı. Böylece İdman Yurdu 1925 ilk 3 puanın almış oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA