ÖRNEK KULÜP OLDULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖRNEK KULÜP OLDULAR


 

Bu yıl Antalya’da 11’incisi düzenlenen Atatürk Bahar Futbol Turnuvası diğer yıllarda olduğu gibi bu yılda büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi

 

Geleneksel hale gelen bu yıl 11’nci defa Antalya’da düzenlenen Atatürk Bahar Futbol Turnuvası diğer yıllarda olduğu gibi bu yılda büyük ilgi gördü. Bu yıl ki turnuvaya sponsor olan Adıyaman turnuvaya katılan takımlara plaket ve madalya vererek teşekkür etti.

Düzenli olarak turnuvada boy gösteren Karacailyas Veteranlar bu turnuvayı da boş geçmedi. Mersin’i her yıl başarı ile temsil eden Karacailyas Veteranlar turnuvaya 2 kategoride katıldı. 40  ve 50 yaş kategorinde mücadele eden Mersin ekibi gerek sergilediği futbolla, gerek saha içi ve dışında ki tavırları ile örnek olmayı sürdürdü.

 

“TURNUVANIN KURUCULARINDANIZ”

Kulüp başkanı İlhami Serdar turnuva sonunda yaptığı açıklamada, “Aslında biz bu turnuvanın kurucularındanız. Turnuva komitesi her yıl üstüne koyarak gitse de zaman zaman yaşanan aksaklıklar bizleri de üzdü. 4 günlük turnuvaya çok sık maç yapılması en büyük sorunların başında geliyor. Umarım diğer turnuvada bu yıl yapılan hatalar tekrarlanmaz. Her yıl bizimle gelen,takıma katkı sunan başta hocamız Mehmet Akyürek, takım kaptanlarımız İsa Varlıklı, Şenol Kırsakal ve tüm sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

AİLE HER ŞEYDİR

Tüm turnuvalara aileleri ile gelen ekip her maçın ardından otelin lobisinde bir araya gelerek geç saatlere kadar sohbetler yapıldı. Bir bütün halinde hareket eden Masterler başarının sırrını büyük bir aile olmaktan geçtiğinin altını çizdiler.

 

29 EKİM UNUTULMADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını önce sahada kutlayan ekip akşamda otelin düzenlediği etkinliğe katıldı.

 

BAŞARININ MİMARLARI

11 yıldır başarı ile Atatürk Bahara futbol turnuvasını düzenleyen turnuva komitesi turnuva sonunda bir araya gelerek derin bir nefes aldı.

 

KUPA CANAVARI

Katıldığı her turnuvada kupayı almak için oynayan Karacailyas Antalya’dan da eli boş dönmedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA