3 YAŞINDAKİ SARIKEÇİLİ ÇOCUK KAYIP | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3 YAŞINDAKİ SARIKEÇİLİ ÇOCUK KAYIP


 

Mersin’in Gülnar İlçesi Yanışlı Mahallesi’nde Sarıkeçili ailenin 3 yaşındaki kızları kayboldu. Küçük Müslüme’yi bulmak için Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı öncülüğünde bütün ekipler seferber oldu.

Hediye Eroğlu

Sarıkeçili Mehmet Yağal önceki gün ailesi ile birlikte kış mevsimini geçirmek için Gülnar İlçesi Yanışlı Mahallesi  Fistanlısuyu mevkiine göçtü. Aile çadır kurma çalışmaları yaparken, Mehmet Yagal ise göç yolunda kayıp olan 2 keçiyi aramak için yola çıktı. Ailenin dalgınlığından yararlanan 3 yaşındaki Müslüme’de babasının peşinden giderek kayboldu. Ailenin haber vermesi üzerine olay yerine, il Afet Müdürlüğü ve Mersin Büyükşehir Belediyesi arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler arama kurtarma köpeklerinin de yardımı ile çalışma başlattı. Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı’da olay yerine gelerek arama kurtarma çalışmalarına bizzat katıldı. Sarp kayaların bulunduğa alanda ekiplerin arama çalışmaları sürüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA