YÖNETİM KRİZDE TAKIM ATAKTA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÖNETİM KRİZDE TAKIM ATAKTA!


 

Bir yandan yönetim krizi yaşanırken diğer yandan aldığı kötü sonuçlar nedeniyle zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu, ilk deplasman galibiyetini Karacabey Birlikspor’u 2-1 yenerek elde etmenin sevinciyle moral buldu.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim krizi yaşanırken, takım atağa kalktı. Bir yandan yönetim krizi yaşanırken diğer yandan aldığı kötü sonuçlar nedeniyle zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu, ligin 12’inci haftasında Bursa temsilcisi Karacabey Birlikspor’u deplasmanda 2-1 yenerek galibiyet sevinci ile moral buldu.

Mustafa Fehmi gerçekler Stadyumu’nda oynana karşılaşma adeta kıran kırana geçti. Karacabeyli Ömer Yıldız’ın 44’üncü dakikada kendi kalesine attığı gol ile 1-0 geriye düşen TİY, 44’üncü dakikada Sinan Kurumuş’un golü ile skoru 2-0 yaptı.

İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıdaki çekişmeli oyunun 65’inci dakikasında Karacabey’in tek golünü Ömer Yıldız penaltıdan elde etti. Mücadelenin yüksek olduğu maçta Sarı Lacivertli Alperen Pak, 77’inci dakikadan ikinci sarı kartı yemesi nedeniyle kırmızı kart görerek oyundan atılırken, 90+8’in oynandığı karşılaşmada Berk Ali Nizam’da bu dakikada kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Karşılaşma Tarsus İdman Yurdu’nun 2-1’lik galibiyeti ile sona erdi. Ligde 12’inci hafta geride kalırken TİY ekibi bu skorla 15 puanla 11’inci sırada yer aldı. 


“HAKEMİ DE RAKİBİ DE YENDİK”

Kırmızı kart görerek oyun dışı kalan futbolcu Alperen, maç sonrası yaptığı açıklamada “İlk pozisyonda ikinci pozisyon da sarı kartlık değildi. Hakem bizi katletti. Bugün hakemi de rakibi de yendik. 3 puanı aldık gidiyoruz. Hakemlerin kendisi utansın. Yazık. Türk futbolunun geldiği son nokta bu. Hep beraber utanmalıyız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA