BAL ŞEKİLLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL ŞEKİLLENİYOR


 

İkinci haftanın geride kaldığı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Mersin ekipleri 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 12’de yenilgi aldı.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 2’nci hafta geride kaldı. Mersin ekipleri 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 12’de yenilgi aldı. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Mersin 33 FK ilk iki haftada galibiyetle tanışamayarak hayal kırıklığı yaşattı. Erdemli Belediyespor ise Pozantı deplasmanında 5 gol atarak 3 puanın sahibi oldu.

 

DERBİDE KAZANAN SİLİFKE OLDU

İlk hafta evinde Pozantı Gençlikspor’u 2-1’lik skorla yenen Silifke Belediyespor 2’nci haftanın derbi karşılaşmasında İdman Yurdu 1925’i maçın hemen başında attığı tek golle 1-0 yenerek puanını 6’ya çıkardı. Sunu Çim sahada oynanan karşılaşmada maçın ilk dakikalarında etkili oynayan konuk ekip Silifke Belediyespor maçın hemen başında 1-0 öne geçti.

Her iki takımında gol bölgelerinde etkisiz olunca karşılaşma 1-0 Silifke Belediyespor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Silifke ekibi ilk 2 haftada topladığı 6 puan ile haftaya 3’ncü sırada girdi. Ligde henüz puanı bulunmayan İdman Yurdu 1925 0 puan eksi 3 averaj ile 8’nci sırada kendine yer buldu.

 

ERDEMLİ 5 ATTI

2’nci hafta maçında Erdemli Belediyespor Pozantı Gençlikspor’a konuk oldu. Karşılaşmayı 5-0 kazanan Erdemli temsilcisi maçı farklı kazanması rakip takımın sonu oldu. Pozantı Gençlikspor’dan 5 oyuncu aşı yaptırmadığı gibi Pisa testi de yaptırmayınca maça çıkamadılar. Bu oyuncuların yerine alt yapı ağırlıklı futbolcularla çıkan Pozantı ekibi karşılaşmayı 5-0 kaybetti. Tüm yaşananlara ve skor kızan Kulüp başkanı takımı ligden çekerek tepkisini ortaya koydu. Yaşanan bu gelişme ile ligden ilk düşen ekip Pozantı Gençlikspor oldu.

 

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Lige büyük umutlarla başlayan Mersin 33 FK ligin ikinci haftasında da 3 puanla tanışamadı. Ligde ilk hafta Erdemli deplasmanında son dakika bulduğu golle mağlubiyetten kurtulan Mersin FK benzeri senaryoyu Niğde Belediyespor karşısında da yaşadı. Sunu Çim sahada oynanan karşılaşmada rakip genç oyuncularla sahaya çıktı. Mersin FK ekibinin spor kamuoyu tarafından farklı kazanacağı  düşünürken 1 puanı son dakikada attığı golle kurtarması büyük hayal kırıklığı ile yorumlandı.

İlk 2 haftada 2 puan toplayan Mersin ekibi topladığı 2 puanla 6’ncı sırada yer aldı. Puan kaybına tahammülü kalmayan Mersin FK deplasmanda oynayacağı Kozan FK maçında mutlak 3 puan için çıkacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA