DEVA TEŞKİLATLARI BİSİKLET ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVA TEŞKİLATLARI BİSİKLET ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU


 

Haber Merkezi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin Teşkilatları, bisiklet kullanımına dikkat çekmek ve üst üste gelen akaryakıt zamlarını protesto etmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 'DEVA Bisiklette' etkinliği düzenledi.

"İktidarın zammı varsa, yurttaşların yeşil pedalı var" sloganıyla, aileleri ile birlikte bisikletlerini alıp yollara çıkan Mersin DEVA teşkilatı üyeleri unutulmaz bir gün geçirdi. İl başkanı Cenk Cenkcimenoglu’nun yanı sıra, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı bisiklet etkinliğinde, çocuklar da güzel havada aileleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı. Türk Bayrağı ve parti bayrakları ile süsledikleri bisikletlerini Mersin İdman Yurdu Meydanından başlayarak sahil boyunca pedalladılar. Güzel havayı fırsat bilerek sahile gelen vatandaşlara parti broşürlerini dağıtarak sohbet eden Mersin DEVA’lılar temiz bir çevre ve tasarruf için daha çok bisiklet kullanılması gerektiğine vurgu yaptı.

DEVA ailesinin her geçen gün daha fazla büyüdüğünü dile getiren Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, "İktidarın zammı varsa, yurttaşların yeşil pedalı var diyerek güzel bir havada çok güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Aileleriyle birlikte katılan tüm partililerimize, etkinliğimize destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı daha sağlıklı bir yaşam, daha temiz bir çevre ve üst üste yapılan zamlara tepkimizi göstermek için daha fazla bisiklet kullanmaya davet ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA