MUHALEFETTEN GÜLTAK’A ÖN TIKAMA ELEŞTİRİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUHALEFETTEN GÜLTAK’A ÖN TIKAMA ELEŞTİRİSİ


 

HDP’li Ali Tanrıverdi’nin “Mecliste çoğunlukta olan muhalefet hizmetlerime engel oluyor” şeklindeki sözlerinden vazgeçmeye davet ettiği Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’tan her konuda değil kritik konularda önlerinin tıkandığı cevabı geldi.

Hediye Eroğlu

 

Akdeniz Belediye Meclisi; Kasım ayı 2’nci birleşimini, M. Mustafa Gültak Başkanlığı’nda konferans salonunda gerçekleştirdi. Çeşitli gündem maddelerinin görüşülerek hızla oylandığı meclis toplantısında söz alan HDP’li Ali Tanrıverdi, maddeler görüldüğü gibi tıkır tıkır geçtiğini söyledi.

 

OLAĞANÜSTÜ ÇABA GÖSTEREREK YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Maddeler içinde incelenmesi araştırılması gerekenler olduğu halde işin aciliyeti açısından komisyonlar olarak kararlaşma sürecini olağanüstü bir şekilde hızlandırdıklarını anlatan Tanrıverdi, “Bunlar çok önemli kararlar. Fakat siz bazen gerek basın toplantıları gerek halk toplantılarında ‘muhalefet çoğunluktadır ben yapmak istediğim çok şeyi yapamıyorum, engel oluyorlar’ diyorsunuz. Siz bunu söyleyerek muhalefete haksızlık yapıyorsunuz. Biz gerçekten bu ilçenin, kentin, halkın yararına olabileceğini düşündüğümüz her konuda elimizden geldiği kadar bugün görüldüğü şekilde olağanüstü çaba göstererek yardımcı olmaya çalışıyoruz ama arada ufak tefek farklılıklarda olabilir. Aynı partiden olan meclislerde daha fazla böyle farlılıklar ortaya çıkıyor. Bundan sonra muhalefeti suçlarken işte çoğunluktadır, benim önüme engel oluyorlar, hizmetlerime engel oluyorlar şeklindeki söyleminizden vazgeçmenizi istiyorum. Kesinlikle bizim böyle bir tavrımız yok. Hizmetleri engelleme gibi bir amacımız yok. Bu halkın yararına olan her konuda hep beraber en seri şekilde kararlar alıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“BAZI KRİTİK KONULAR ÖNÜMÜZÜN TIKANDIĞINI SÖYLEDİK”

Tanrıverdi’nin eleştirilerine cevap veren Başkan Gültak ise “Kentsel dönüşüm, Çay ve Çilek Mahallesi’ndeki veya ticari şirketimizin sermaye artırımı gibi kritik konularda muhalefetin önümüzü tıkadığını söyledik. Yoksa bütün kararlarda muhalefet önümüzü tıkıyor, mecliste hiçbir şey geçmiyor gibi ağzımızdan bir laf çıkmadı” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA