İŞ İNSANLARINDAN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞ İNSANLARINDAN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ebubekir Fil’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, Başkan Yardımcıları Fuat Togo ve Ferit Çetiner, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Fesli ile Genel Sekreter Ali Ukav, kısa bir süre önce İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ebubekir Fil’i makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Fil’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Koçak ve TSO yönetimi Tarsus’un ekonomik, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgi vererek, devam eden yatırım projelerini anlattı. Projelerin hayata geçmesiyle beraber Tarsus’ta yakın vadede güzel gelişmeler yaşanacağını, yansımalarının da hızla görülebileceğini belirten Koçak, ‘’Tarsus tüm dinamikleriyle yeni döneme hazırlanmalı. İşbirliği ve uyum içinde el birliğiyle kentimizi hak ettiği yere taşımamız gerekiyor. Emeğiniz ve koyacağınız her katkı için şimdiden teşekkür ederiz.’’dedi.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil de Tarsus TSO yöneticilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dinamik bir yapıya sahip olan ilçeye hizmet verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA