HOCA SİFTAH YAPACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HOCA SİFTAH YAPACAK


 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda yeni hoca Ender Alkan ile Ordu deplasmanında ilk kez takımın başında sahaya çıkacak.

ALİ ŞANLI

 

Ligde ki kötü gidişata Karabükspor maçıyla “dur” diyen İçel İdman Yurdu ligin 11’nci haftasında Ordu deplasmanına gidecek. Hafta başında Ender Alkan ile anlaşan Kırmızı Lacivertli ekip Ender hoca ile ilk maçına çıkacak. Cem Kavçak döneminde takımın sergilediği futbol sürekli tartışılmış, bir sistemi olamadığı için çok eleştiri almıştı. Ender Alkan ile takımın nasıl bir sistemde oynayacağı,oyuncuların yeni sisteme ne kadar çabuk alışacağı şimdin den  merak konusu oldu.

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği SK İçel İdman Yurdu karşılaşması Cumartesi günü saat 13.00’da oynanacak. Ev sahibi Orduspor 16 puanla 7’nci sırada bulunuyor. Mersin ekibi ise aldığı son Karabükspor galibiyeti ile düşme potasından az da olsa uzaklaşmıştı. İçel İdman Yurdu 10’ncu hafta sonunda 14 puanla 10’ncu sırada bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA