TİY’DE KILIÇ’TA GÖREVİ BIRAKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE KILIÇ’TA GÖREVİ BIRAKTI


 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Tarsus İdman Yurdu’nda görevden alma ve istifaların ardı arkası kesilmiyor. Bu defa istifa eden isim hafta içi görevinden ayrılan Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık’ın getirdiği Teknik Direktör Gürses Kılıç oldu.

Hediye Eroğlu

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda (TİY) alınan kötü sonuçlar sonrası görevden ayrılmalar sürüyor. Sarı lacivertli ekip sezona Ergün Pembe ile başlamıştı. Kötü gidişat sonrası Pembe’nin görevden ayrılması ile yerine getirilen Hüseyin Kalpar da bu duruma son veremeyince Tarsus ekibi bu hoca ile de yolunu ayırdı. Bunun üzerine Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, 28 Ekim’de Gürses Kılıç’ı teknik direktörlük görevine getirdi. Kılıç ile çıkılan ilk maç olan Ankara Demirspor karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyet alındı. Bunun üzerine istifa eden Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık oldu. Kırbıyık’ın ardından istifaların sürdüğü sarı lacivertli ekipte sadece 6 gün görevde kalan Gürses Kılıç’ta görevi bıraktı. 3 ayda 3 teknik direktör ile yollarını ayıran Tarsus İdman Yurdu 16. sırada bulunduğu grubunda 9 maçta 9 puan toplayabildi.

 

KILIÇ: “KENDİ İSTEĞİMLE AYRILDIM”

İstifasını noter aracılığı ile kulübe gönderdiği ifade edilen Kılıç sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde anlaşmaya vardığı Tarsus İdman Yurdu ile henüz göreve başlayamadan kendi istekleri ayrıldıklarını ifade eden Kılıç, bu kararı Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık ile anlaşmaları ve Kırbıyık’ın da görevi bırakması sebebiyle aldıklarını söyledi.

Kısa sürede kendilerine misafirperverlik gösteren Tarsuslulara, taraftarlara, yönetime ve futbolculara teşekkür eden Kılıç. “Ayrıca Şahin Kırbıyık başkanla tanışmak bizi mutlu etti. Dürüst, ilkeli ve saygıdeğer bir iş adamı olarak kendisini tanıdık. Futbol camiasının böyle değerli iş insanlarını  kaybetmemesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA